Football Manager 2024 討論區 (7) 咁係因為你玩得悲觀

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
提提你24.3有個end of contract bug
玩緊舊version.3個香港rule fix用唔到
同埋順便裝咗個亞冠三級新制,睇下玩唔玩到
亞冠個mod有無link
想問問整左真樣後
少數個icon係黑影果啲球員,可以點樣一個個改返做真人相
試過改啲圖做個球員uid都唔得
var 12碼/紅牌
會唔會有得睇返重播?

同埋訓練球員,應唔應該揀佢個球員角色,定係就咁揀場上位置就ok?
好難轉去歐洲
兩星半reputation 都無人俾interview
第一次玩南北聯賽
d free agent 係咪簽non contract 夠
https://www.youtube.com/watch?v=pmdIkhfmY6w&ab_channel=Zealand
8分鐘開始睇,裝Newgan manager,每次改完圖,copy folder path,用依個software update,入到game refresh個interface就得
揀角色先練到角色熟練度,同埋針對性練相應嘅Attribute,但21歲以下嘅可以選擇揀返場上位置俾佢均衡發展(但都係視乎情況)
non contract可以隨時解約,但有機會俾人撬走
遇到勁球員我通常鎖佢兩年約
鎖唔到
part time contract 最多都係1季
用升班/護級/踢夠n場後自動延長就得
英超玩白禮頓,係第2季轉會預算唔會有咁多
想問好多集
隻game金球獎/足球先生係點計排名
有時見三冠王四冠王/捧世盃都拎唔到,比個無冠表現又差嘅拎,仲離譜過美朗
好睇 reputation 同平均分
有個save好似24年定25年,盧卡古無冠拎金球
攞幾多個盃係 FM 入面冇加成
邊方面的加成
足球先生的獎,唔會睇球員攞咗幾多個冠軍
reputation最緊要
不過都好現實
玩阿仙奴好定垃圾利好 想帶阿仙奴拎歐聯又想幫垃圾利拎番d冠

CLS
唔會
最主要係睇reputation
四月頭係咪仲有一個更新
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞