Football Manager 2024 討論區 (7) 咁係因為你玩得悲觀

1001 回覆
2 Like 2 Dislike

13 輪濕濕碎啦, 試過19輪
想問FM 24有冇繁體中文
23都已經無左, 人地嫌棄香港同台灣
有有心人自己整咗,爬返上幾個po搵下
紅牌/12碼VAR
有冇得睇多次重播
有時12碼都唔知咩事判
樓主pin this

我淨係down咗港超mod玩到第三季就冇咗亞冠
屌你老味,一開始見5億真心笑咗出黎,玩咁耐第一次見
到咗4月1號
咁呢個主要係點升
我從來無球員贏過
國籍最好係大國 大聯賽大隊踢 有正選有表現 慢慢就會升
每年4月1日都會出現
我隊波歐洲reputation 排第一,贏歐聯都未有球員拎過,唔好講拎過,50大球員頭十都無人入過
港超球員Pool始終太細,好快冇癮
原來低組別會因為水浸球場delay場波
[联赛补丁] 中国7级别联赛(24.0版,基于现实修改,转会更新,解锁大学队/U19足校,兼容入欧)
https://www.playgm.cc/thread-963401-1-1.html

依個Mod幾有趣,港澳台唔計外援,同埋改咗中港澳台之間轉會嘅Tendency,仲有加強咗中港澳台青訓rating,諗住用順德東方由中冠打上去,又可以用返香港球員,滿足下香港球隊踢中超嘅FF
屌set中國youth rating做1, unimportant, FA無錢, 然後拆哂堆中超的青訓都仲出一大PA 150+真係屌老母
我隊中風玩左10年已經可以屈爆堆中超
球員主力香港人?
好多Affiliation club 實有方法出高潛人仔
system date 加game date 大家都4月1就會有 好似係
中冠咩水平 甲組?
條後防線主要係外援, 無記錯臨炒老細魷魚之前有三個後衛(鬼叫港仔physical差)同個龍係外援, 個龍係因為個正選龍外流左先簽, 外援有7個不過淨低果三個唔係必然正選 (一個前鋒一個DLP一個攻中, 個前鋒係因為米高扭計先簽入黎做backup, 之後AI米高死死氣咁續約 )

FM個mechanism係頭幾年有好多PA唔錯的香港幻幻 (非港超), 係呢度執一堆之後有排玩, 之後d港仔newgen爛到仆街
affiliation都拆撚埋啦
依個mod有調整到,入面嘅CA大概40-80左右,應該同甲組差唔多
不過都係等24.4出埋中超球員capa update先開save,依家仲係唔係好完善
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞