Football Manager 2024 討論區 (7) 咁係因為你玩得悲觀

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
仲未贏到歐聯
歐聯賽程 ac米蘭 國貨米蘭 祖記 鏝 摩納哥 西維爾
我對告士打城打左5季National North
除左第一年排第7
之後都係10幾
今年唔知做乜 打到落第4
仲有6場, 至少可以玩playoff
但球會今年開始負錢, 董事會好似唔願意課多d水去買人同提高期望
仲係諗住護級就算,,.好冇大志..
頂他對利足總盃決賽記就12m先贏,

歐聯決賽對巴塞就炒3比零,

有冇差咁遠呀
簽唔到職業隊唔要的幻幻?
有呀 但唔多
可能今年簽到個效率唔錯既前鋒 所以先贏咁多
不過唔知係咪設施太差
個個黎到耐左好似會減星星弱化

但好多時係佢地連黎都唔想黎
減星星可能係隊波勁左, 同埋低聯賽d教練能力比較差令到睇星星無咁準

同埋玩national north唔好理星星, 記住 physical >>>>> mental > technical
今季第二次踢歐聯, 仲未出賽程
英超頭場輕取阿3:1
利物浦俾英超9分
玩完英冠第一季 第6 playoff final 加時輸一球

呢季都係借唔到啲勁人 Ollie palmer 要退休 之前都係靠佢carry 搜羅緊一個接班人

但其他二線聯賽啲人都拎唔到工作證 好似expand 左個 scouting network 都冇乜意思咁
開季前首席射手同龍門要過百萬薪資,

唯有割價促銷,

今年應該冇得拎第3次歐聯
搵啲踢過英超但係走咗嘅兵 同埋搵皇馬呢啲有錢球會借
同埋啲老將會易申請啲
我嗰時勁好彩 出到個青訓前鋒 唔駛煩
月薪?
250k 都幾甘, 我個天才防中好似都未到呢個人工
我已經4個過200k

隊中得7個唔過100k

個兩星美國佬係比面佢高潛, 季尾再升唔到能力就踢走
d美國人好多都索價仲高過歐洲人
打到黎去playoff忍唔住sl了
諗住唔聽教練講先攻點知輸到仆街
再sl多次 如果輸先算
結果又贏到入決賽
不過班球員完全冇心想升班
開會叫佢博盡 全部嬲9我
我不嬲有得揀都唔開team meeting
開季同收季果兩次我會揀返board expectation九成無死 (唔係十成, 因為試過瀨野)

同埋甲組式以下攻佢老味係最有效
我係上到英冠打英超降落黎果D先打防反

你有興趣可以睇下 嗰季我係升咗班先開始用嗰15m
點解我攻佢老味都大敗
其實啲班費差好遠
Physical要強
Bravey呢項stat重唔重要,中堅嚟講
英甲以下班費唔重要,我一路衝上英超都係最低班費,仲要輸成條街嗰隻
一般,唔太低就ok
而家我果隊都仲係排緊最尾三名
想問下點整中文?
我跟個post 搵唔到個file...
我係xbox game pass 版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞