Football Manager 2024 討論區 (7) 咁係因為你玩得悲觀

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
我個英超金手套(35歲)仲未有人肯出價買睇怕都free走
想問唔計球會設施背景 青訓主管係廢性格 評潛20 20好 定 靚性格 評潛10 10 好? 定係其實啲幼幼都係9成睇青訓設施 想換隻岩岩退休既球員做 球隊的表率加18決心 但得5 6評潛
搭單問多樣 職員個教練牌升級 評潛呢啲非訓練既能力會唔會升 感謝
20 20 啦 仲有同後生仔溝通共事都最好19-20
會升, 前提係CA未爆
性格影響比想像中細, 就算個HoYD係model citizen都可以出一大堆unambitious low determination temperamental
頂 啲老野仲有一年先完約
租 賣都冇人要
1.6萬預算 突左3千
有個位仲未買到後備
知唔知大約幾時出官方冬季patch old save玩到悶 想等update左先開新save
3月頭我都係上網down winter update 玩
2029/30球季終於組軍完成
我諗應該係玩FM以黎打得最多季既一次
10年前玩SOUHILL MOORS應該都係5 -6 季, 最後冇打上英超就棄左

BTW, 有D球員真係仆街黎, 一黎獅子開大口就要做明星, 要最高人工
冇理佢, 隔一班再搵佢自願做後備, 人工慳過半
d老野拎來教人算了,

磨下磨下時間好快過
最後出租晒100%出錢 正
within budget!
自由身太耐reputation同CA會喪跌
The coming official Main Data Update for Football Manager 2024 by Sports Interactive, aka the FM24 Winter Update, is subjected to be released at the end of February, or start of March.

就出
唔知佢會唔會update亞冠
利物浦21歲龍門冇上陣機會,所以掛靴 但又做返自己隊個u18龍門教練

做教練ca/pa 仲高過做球員果陣
玩上集都試過咁, 不過係我自己隊, 賣走左個龍之後佢唔肯係新隊續約但係佢對我隊波太弱結果做左龍門教練仲要高CA PA靚性格
話時話邊度講
新手啱啱玩mobile版fm24,想請教幾樣野
1. 點解d後備年輕球員未team talk前都係eager to play. 但一team talk完就no interest to play
2. 兩個中場球員互相都係positive關係, 但排陣就變左做紅色relationship, 點搞好?
3. 如果有d幻幻跟左mentor, 但一季之後就停左佢地師徒關係,個幻幻係咪之後再跟任何mentor都無得進步?
唔知會唔會順手fix 埋match engine,依家都仲有on99推波出界同短角球越位
我廠角球屈到以為係fm角球bug
Mobile唔熟

但1通常係對話俾佢壓力大
你用返輕鬆team talk就得
有無死忠駁到

用咗tato skin玩成個世界唔同曬

可以喺tactic view睇左右腳方便好多
我玩果陣未見過
見唔見過唔緊要
主要想俾d官方講咩就信既傻鳩睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞