Football Manager 2024 討論區 (7) 咁係因為你玩得悲觀

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
想問裝咗上個po pin 嘅繁中
但玩落有時啲字會空白咗
想問點解決
聽日喺英國去睇FM教緊嗰隊
正選有我用緊嘅球員
邊d位空白左之前down過黎睇都唔覺有
圓規好勁
成日都洛賓的軌跡咁入波

例如會咁
夾得好d的意思是出波準d?

不過其實只要班人夠勁,

有線冇線分別真係不大
終於4冠王了
正喎
好想炒撚左個board佢
死都唔肯升youth level youth facilities
波黑突然出左幾個神童未夠18歲就已經比我掃左
全英超最低人工支出,每次求個board俾多少少budget 又話夠用唔俾
屌你,打緊歐冠對面幾個主力人工加埋高過我全隊
打到去歐聯的話你隊波應該有好多transfer budget用

利申: 歐聯但庫房有215M + transfer budget 102M
人工洗費好似唔知係尾三定尾二
media description原來有late developer
人工我去到頭十了
今年新加嘅
你真心幸福
死好命執左堆日本幻幻頂住
不過如果想贏歐聯應該要投資下
玩緊FM23
玩Wrexham 冇買過人 淨係免簽同借人 直上左英冠 今年第4季

上左英冠 但啲英超隊都係唔肯借啲高質少少嘅人比我 (好想借Ben Doak/ Tyler Morton 嗰啲利記年輕人

今年又唔想重簽隊波啲league one 水平嘅人

但market 又好似冇乜用得落手嘅嘅free agent

上到英冠其實可以點發展 覺得隊波普遍都係league one 水平 上年league one 冠軍 懷疑咁樣上唔到英超

其實應該去邊度搵球員 啲scout 完全搵唔到岩用嘅人
睇親啲content creator今集啲4231戰術都係2DM 1AM 好唔鍾意2DM 今集2CM 1AM係好差?
迫條友簽8年約,

你都可以好有錢
潮流興32出球
我果邊最多簽5年, 不過堆幻幻一兩年就扭加人工一次
正常,拎到冠一定嘈加人工,

所以我用到最尾2年就預備,

不過手機冇得賣去其他國家同唔俾他們對我隊出場,

好on9
賣左兩個非主力老野袋左110M
d錢多到唔知點洗
知唔知幾時先有1月轉會個update?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞