Football Manager 2024 討論區 (7) 咁係因為你玩得悲觀

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
想問fm24係咪都要比錢steam先至有得用in-game editor?
下集FM又可以買麥總爆機

仲要一年比一年貴但係乜都無改到
有冇消息幾時會有轉會update
係WOR, 點解作客會有門票收入? 仲多過獎金, 一場作客白禮頓收50萬鎊
去真馬,無得買啦
尋晚打晒啲盃 成年代左90萬 球會條數由負變正 好正
但董事唔肯加預算 我爆料俾記者
之後就話加 好正 可以玩啲咁既野
睇返上幾集預二月尾三月頭
咁好彩
我次次爆料都即炒
The current structure for teams participating in the FA CUP works like this:

Between the third and sixth rounds FA CUP games, 45 per cent of gate receipts are divided between both clubs, with 10 per cent heading into a central pot.

That’s the real reason you see a non-league team jumping for joy when get drawn against Manchester United at Old Trafford in the third round.

The League (Carabao) Cup follows a similar system to the FA CUP. Gate receipts are split 45 per cent each way, regardless of where the game is played. Smaller teams can often walk away from a clash against one of the big six Premier League sides with around £500,000 in the bank.

上網揾到有錯請指正
我都係d董事會真係麻煩
乜原來咁好彩

當然, 我SAVE定, 但真係一TAKE過
我都搵到, 超正, 但真係咁o岩去到白禮頓先作客
如果打狼隊果陣已經係作客, 輸左佢算
打到我d兵傷晒殘晒
試過7日打3場, 痴9線
你教邊隊照計作客狼隊應該都唔少錢
告士打城 Gloucester CIty
狼隊已經係英超隊, 如果作客輸, 收入應該好過主場贏
搵左D資料, FA TROPHY都係45% 45% 10%
不過由於只係打到去VNL, 大家都係業餘隊, 所以錢唔多.
如果爆冷贏到,仲要連續兩場作客英超球會,d錢夠洗一年
絕對夠, 儲2 3 年錢可以買多兩個明星返黎升級
我好少借人
作客阿仙奴先fat fat
又坐得多人又貴 一場頂兩年都得
唔知fm入面有無反映現實阿仙奴乜都貴嘅情況

你睇季票同門飛間間都唔同價
隻game入面自己有冇得加票價?或者event
同埋好似冇通漲設定
我想請問點樣可以同球員傾偈
今集皇馬d人算易買,隊波唔夠錢,比得起就有得買
同埋麥總人工低返易傾好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞