Football Manager 2024 討論區 (7) 咁係因為你玩得悲觀

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
英冠請咗古華特做助教
現實盧頓領隊同高路托尼做教練
星級教練團
有冇人fm23 用過Bamba
見佢啲身體質素 防守 mentality 都勁
但傳波得8 vision 好似都係得8 composure 又低
打防中係咪搞唔惦
有冇考慮過體力問題?
有啊,我估都係,但季中咁嚟除咗硬食都無得搞

戰術上一退又輸得仲多
仲有我隊波d撚樣80分鐘就nervous ,點講no pressure 都係會跌左落nervous

係咪我做錯咗啲咩要點先救得返?
Wrexham辛辛苦苦185k/w借Pavard番嚟同我傷3-6個月 Dllm有良心嘅就接番走佢啦
借呢d咁高人工嘅球員我一定唔會比足wage
借人都185k/w不如自己買返個算
隱藏屬性太低
我又未試過咁樣
其實有咩隱藏屬性 同點樣睇 靠scout report?
唔出cheat的話就睇scout/coach report
隱藏屬性低都會同你講

例如傷病12(20最易傷)或以上就會話個球員會較易傷, 好似16定17或以上就會話個球員有傷病問題, 當然都可以睇傷病史
球探stat太低既話會唔會連依啲都唔準?
做過實驗似乎隱藏能力唔會錯
原來係咁
低組別比人屈解約條款真係無得搞
我英冠榜首比英甲榜首屈咗隻核心右閘
以為佢唔去 點知佢又真係去
爭緊升班實力即時打咗個折扣
傾合約果陣min release clause可以set高d之後鎖睇佢點
佢鎖咗我最高只可以set幾百萬
我42.5萬鎊買佢返黎 19歲
條友升上去打到英超後備
賣咗佢嗰幾百萬都補唔返個同級數
好正常

唔set好多唔肯簽
印像中好似出得就唔會錯
歐聯紐卡素第一回合主場贏拿玻里3:0

作客去到90分鐘輸2-4,到90+4輸到2-5

加時失多5球輸2-10,發生咩事

PS: 紐係上季歐聯盟主
會唔會擺兩個leader係squad度會好啲

因為啲人係原生係隊波唔係買返嚟,咁就真係一係lead住兩球咁打都唔知點守到尾
一係唔set,一係set幾近10億,

2個都唔做好難幫你
有無人知點樣將中超d球員名變曬中文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞