Football Manager 2024 討論區 (7) 咁係因為你玩得悲觀

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
假人可以睇到負面性格, 好好多
第一場比般尼反cup
其實啲閘嘅位置係有咩分別 WB FB CWB都好似一樣咁 有冇師兄可以講下
FB 傳統閘
WB 熱刺兩隻閘,攻大於守
CWB davids,上腳過人
IWB TAA、薛真高,收入防中位
IFB ake,收入中堅位
fb 多用走位助攻,wb多自己爆?

cwb係前場失左控球,好似只會慢慢返後,唔知係咪
FB同WB係個企位最大分別
FB多數留喺自己半場,睇時機上去助攻
WB有理冇理都壓上去一齊攻
WB鎖咗拉邊,更多嘅Overlap,FB可以自由啲調較
通常我會WB配逆足翼,FB配順足翼
CWB會壓得更前,偏離戰術位置去自由發揮
個人感覺 default wb attack 配順足 就多落底出波
配逆足 就多啲cut in 亦都多啲自己射埋
準備買game,想玩白禮頓

AI晨曦仲衰過現實的中風
頭4位都係acl 位?
幾多個playoff位
兩個分組一個playoff一個2nd preliminary
屌比理文笠左個分組賽位
足總盃同銀牌賽直入?
足總直入, 銀牌無 (現實好似都係咁)
xgp啦
新特蘭呢隊波真係英冠車仔
成班u23
仲癲過車
發覺AI傑志無論邊個做領隊都唔會受餵 寧願自己掟錢買d垃圾外援返黎
我個邊落埋英甲
Hey all, if you believe you have an issue where you don’t get notified when the AI club offers your player a pre-contract, please create a support ticket with the following file and information so we can investigate further:

Save game (just before your player receives a pre-contract from an AI club) uploaded to OwnCloud.
Platform (Epic, Steam and Microsoft etc…)

知道左有個咁的issue, 但係隔左成個半月先問人拎save file?
要sim呢個場景唔難姐, 特登唔同個大牌續約咪得

人生已完
想請教一下
黎緊係咪得暑假先會有discount
等暑假不如等多陣買25
個人覺得24係hea版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞