Football Manager 2024 討論區 (7) 咁係因為你玩得悲觀

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
我入嚟係要結束哥普皇朝
唔係要入嚟做大Sam幫你救火喎
但你筆錢比坦洗哂
不過其實本身曼個陣都夠贏有餘
fm玩big6其實都係小修小補都可以輕鬆贏ai
big six一個人都唔郁
set啱戰術
正路都可以贏到第一年

2039年,玩緊全青訓,第一年想英超場場都比人屠
但曼利咩事,熱刺愛記已經降左班,係咪想步後塵
般芧都係橙色係因為啱啱呢場踢完佢
我第二年清人同儲錢儲左9xm,諗住冬窗唔買人只租人,到第三季頭先大搞,佢老味格拉沙冬窗開前一日一下沒收晒啲transfer budget,冬窗開窗係0m激撚到我,我決定之後唔會同佢慳,每個窗都駛晒佢,買幼幼都好
用左兩年4231,見利華咁勁,諗緊新球季改下踢3421,兩個AMC,但柒福同加拿祖變左無位踢,做左後備前鋒
想知你地玩到2038、39年係咪會stimulate場波,定係場場睇足
平時最憎就係見到電腦轉打3中堅
將D翼改做翼衛/前鋒
仲係玩緊FM2021, 個SAVE 2058年
基本上都有睇, 我自己逢親睇波就隔離MON開FM玩

應該下次減價會買2024 頂唔順換得3個人
我嗰save利曼係英冠了,呢季曼仲俾賽會扣12分
我玩到2042,除咗friendly 睇足晒
我都係key highlights, 因為一直無高PA既青訓所以都係做升降機,基本上贏都係靠運
啱啱開始教盧頓,諗緊點執好
正常買啲幻幻過幾年就搞掂
只係我無得買就只可以每年等運氣隨到啲高PA又性格好既幻幻,練完先可以企到英超
專心護級左第一季先奇怪嘅係球會目標竟然護級係最唔重要反而FA cup表現係crucial

West Ham讓12分都離playoff 3分,好強勢
讓級唔難ge
一升上league 2 比人解體
好彩隊長set 左5m RC
其他幾百K以內果d RC 比人搶晒
岩岩幾個月前續都照走
最慘係母會norwich唔肯借上年黎過果2個球員
唔知做咩D把握力好屎
2.x xg都射唔入
好撚難搵主打4231 pressing的HoYD
仲玩緊fm2023,玩到2039,發現用電腦球員真係好玩d
咩叫用電腦球員 newgen?
假人

咁樣就無左10點professionalism
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞