Football Manager 2024 討論區 (7) 咁係因為你玩得悲觀

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
石油國成Wnt我果隊D人但係從來都唔出價
Staff係咪撈邊行邊行20就得 其他數值唔洗理?

想炒鳩晒依家班個physio同sports scientist

呢度有冇人玩WE ARE FOOTBALL 2024 (廉價版FM)
傳聞話determination同motivating都有用, 但係詳細唔知
始終官方無表示過任何野同埋無人decode到個mechanism
通常話plenty of time left, expect performance
但似唔再 fix bug 全力攪 25
呢個bug都幾影響遊戲好難唔去fix架喎
問題係西面之後就會西波
今集係歷代最少出新patch,所以我會悲觀地諗冬季轉會update 後唔再攪
屌呀, 無為意U18個幻幻, 比U18個領隊練壞左
土超班仆街蝦我港超reputation低買人都要non negotiable + 我隊波出部份人工, reject就到個球員嬲豬
改完之後轉會費出手手緊咗好多
training facility會唔會影響CA最高值?
Junior Coaching 影響CA,PA
Youth Facilities 影響CA,PA
國家的Youth Rating 影響PA
剛剛出24個時 油王真係油王
爽手好多
沙拿我禁 推介其他球會1.5 億
艾納斯 同希拉爾 落bid 1.5可議價
我轉手反口 賣2.2億都accept

一隻沙拿 一隻雲迪克兩件加埋3.7億
i mean 已經存在的球員
純粹見到有堆好耐無升過能力的球員一升級完training facility之後又爆上去所以想知係純粹巧合定training facilities真係有影響
沙地出74m買魯迪加,放唔放好
save完試吓叫高d再諗啦
有冇J league手足
純估
Training facilities 應該係等training 效果好啲
不過個球員升唔升除咗睇隱藏數值應該都仲睇彩數
我有個幻幻18-20歲CA冇升過
但去到21歲突然開始升
Check返佢啲隱藏數值冇變過
SL過74已經係最高
好似話fm會限制幻幻升幅?
我個case係堆23 24歲的突然升左10點到
今季班人痴咗線,聯賽5張直紅
6張了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞