Football Manager 2024 討論區 (7) 咁係因為你玩得悲觀

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
同問
想知今集通漲嚴唔嚴重
上集過兩季成個轉會市場不斷升價,玩窮隊冇哂癮
fm 隻利雲好勁
已經勁左幾年(係fm)
上集高價收左佢番黎幫我贏左歐聯
今集對過1次比佢hat trick
上網睇好多鬼佬話今集真。好玩左
隔左5集終於買番嚟玩
原來雲佩斯個仔係妖人!? 勁唔勁? 籌備緊買
雲佩斯個仔舊24.3前可以做埋英撚隊長
咁係唔係真係好玩咗?
我仲玩緊dk 22
曼聯開波已經搞左成晚
又清唔到人 又得1m轉會
暫時打左兩場frdly 感覺進步套路多左
Training, set piece多左好多野 仲研究緊
其實對以前fm19唯一不滿就係主客差得實在太遠
Sane呢啲又唔係後生又唔長約都標230m
依家洗廁所都郁啲億幾兩億
今季標王先1.2億
淨係講Rafael Leao個1.5億RC都冇人會activate
拿玻里個Kvar冇歐聯踢都要2.5億
啲價真係Set得太誇張
比你搞到想玩曼
上網睇話幾季之後 攞齊曬錦標 都唔肯科水升級facility
夠曬真實
冇啦啦彈個email 出黎話我promise 左某球員strengthen squad
但我明明冇promise 佢
係咪有bug定點
一鳩踢走on9but就有少少錢簽人啦
比沙特聯搞你啲人係咪一定無得留 話加人工加到天價先肯留
曼有幾隻幻幻幾勁,我升曬上一隊慢慢踢
同埋明爐成日後備絕殺
呢啲通常都係簽人嗰時佢offer
Bowen話無55萬周薪都唔留 係咪無得留低啦
上年簽的
而且load save 變左第2個球員有promise
懷疑係季尾傾下季target 果陣出左問題
但明明冇promise 任何野
除左聯賽排名之前, 我唔會make下季target的promise, 衰左太多次
咁而家點算
strengthen squad 呢d 唔知點先岩佢心意
開季前熱刺會買連迪路夫,到時就有三十幾m
其實無錢係正常
十有八九嘅隊開季都用哂d轉會費嫁啦
真係熱刺過嚟問 但淨係肯租 cover到人工 但唔係好想租比佢
你自己上面揀transfer offer,之後offer 35m,慢慢試多幾次好似可以32m賣出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞