Football Manager 2024 討論區 (7) 咁係因為你玩得悲觀

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
唔係好明,你依家係想keep RGA定點?
最少影響就係DLP+BBM,BBM可以話係中場版VOL

如果想要入波/邊路進攻overload就BBM轉MEZ,但MEZ起始位置走得好上可能會令你後場build up困難咗

BBM+MEZ,兩個衝哂入禁區仲要隊波冇翼回防,驚你輸邊路反擊/防守會有漏洞
想問問註冊時要有幾個青訓
一定要係自己球會出果啲
定係買返黎嘅幼幼都可以

同埋租出去計唔計的
要睇下係要求Home Grown定Club Grown,前者唔使自己球會
冇開mentor group 有時d 青訓都照學左d traits
想簽個short term新前鋒但係有avoid weak foot怕d 青訓前鋒學壞
簽唔簽好點搵第2個人選
無得叫教練整走佢咩?
整走traits 成功率好多時都唔得
要先train weak foot 到reasonable -> 再整走avoid weak foot
就算成功條友到時都可能比我賣走左
影響力唔高嘅話冇咩所謂,同埋冇咁易學到
想問下罰球你地用教練auto定係自己set
同埋有冇cap圖推薦下set法
ok
本身正選打緊果個ST 打左第2年半
而家就到1月成村英冠隊wanted睇怕走硬
本身呢2年打AF 叫佢學break offside trap + move into channels
後備前鋒17-18歲冇叫佢traits 但自動學晒offside trap + move into channels

全季不敗但係拎唔到港超
有無人用KDB係有心得 用佢打CM MEZ AP好似無咩表現 最佳位置係咪要擺CAM既AP
想問最新個update tonali 唔洗停賽?
ban到27/8/2024
咦 我玩個個仲出到既 可能用個個editor data 有d 問題
話說近幾集好似唔見有球員出櫃 明明早幾年勁多
我未遇過
想問問球員入國家隊嘅準則係乜?明明球員A場場有貨交平均分都高過B,但最後得B入到國家隊
CA, CA同CA
當然領隊的陣都有影響

原本諗住70分鐘仲輸繄2:0應該無行去左飲啖水, 返到黎竟然反cup
有無人玩低組別球隊?

我玩緊西丙隊Real Union
隊波應該太窮所以開頭u19隊都無人亦無比賽
然後依家玩到第二季開始有newgen

但u19隊一樣無得踢比賽

之後會唔會有機會有u19聯賽踢?
玩左十年都未遇過
聲望應該都好緊要
表現就最唔重要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞