[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (13) 雷鳥最後衝刺

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=Ff8mQDJtFoA
痴線 成百隻 都未遇到

我都有睇
第二個出左6隻
回巢玩家一問 而家仲有色違鋰魚龍捉?
見人地擺道館好靚
你地plus改機係淨係返放工果段路用定喺公司做緊野果陣都用
如果淨係返放工搭車先玩係咪買黎都無咩大作用

係囉 我都唔明 , 點解咁多人買

返足七日工咩
粒plus唔知做乜
禁落去會震但電話detect唔到
而且冇著燈

不如Master reset咗佢
你地plus改機係淨係返放工果段路用定喺公司做緊野果陣都用
如果淨係返放工搭車先玩係咪買黎都無咩大作用

係囉 我都唔明 , 點解咁多人買

返足七日工咩

搭巴士返工都唔洗芒住佢,又唔怕高速無得捉
粒plus唔知做乜
而且冇著燈

就係MASTER RESET唔到
隻班洗左四次技都係無stone edge

洗6次就有

我隻肥大本身hurricane
洗左8次都係hurricane同hyper beam兩招
懷疑要一次過質比佢食先轉到outrage

我用左一卷就 由 hurricane >> outrage

我係hurricane >>hyper beam >> hurricane >>hyper beam >> hurricane
無限LOOP

洗6次就有

我係hurricane >>hyper beam >> hurricane >>hyper beam >> hurricane
無限LOOP

我隻班吉拉都係fire blast > crunch 無限loop
粒plus唔知做乜
而且冇著燈

就係MASTER RESET唔到

有幾個做法:
由上而下,上面最簡單:
1) reset 手機bluetooth(熄完等10秒再開)
2) restart手機
3) kill app等5分鐘,入game前master reset plus
4) 以上方法都唔成功就拆plus 粒電

暫時我1到3種方法都有用過
work嘅
第4種係有次拎錯女友粒plus
到拆完電先知搞錯,因為喺個plus list出現2隻plus

洗6次就有

無限LOOP

我隻班吉拉都係fire blast > crunch 無限loop

向好個邊諗
crunch第日可以打超夢夢/夢夢
d台狗話 打神獸唔計團體戰

理據係團體戰獎章唔計神獸?
我相信n記唔會咁on9

我相信n記唔會咁on9

佢地吹話 咁會收唔到邀請信
我都唔信n記咁on9

我相信n記唔會咁on9

我都唔信n記咁on9

團戰章點先有?

我相信n記唔會咁on9

我都唔信n記咁on9

好似係bug黎
計唔到落個raid badge 但會fix啦

用下腦都知唔會啦
之前捉哂4鳥 4隻都係96IV, 依家反而好空虛, 無咩動力玩咁
之前捉哂4鳥 4隻都係96IV, 依家反而好空虛, 無咩動力玩咁

淨係附近有4雞先free卷打一打算
超夢呢

超夢呢

之前以為短期內唔會再出,所以買左卷係咁打
依家真係唔想再用課金卷打佢地,冇100iv就用隻15atk又iv唔差既算數
反而依家想打下怪力,老班呢類raid
怪力拆gym打幸福蛋,卡比,背背同老班都有用
老班就準備日後超夢夢
Where is mewtwo

超夢呢

之前以為短期內唔會再出,所以買左卷係咁打
依家真係唔想再用課金卷打佢地,冇100iv就用隻15atk又iv唔差既算數
反而依家想打下怪力,老班呢類raid
怪力拆gym打幸福蛋,卡比,背背同老班都有用
老班就準備日後超夢夢

我呢排都係追下怪力, 老班
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞