[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (13) 雷鳥最後衝刺

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
我隻雷鳥出左去成日
都重未收到信番黎

你隻野壞左呀

比第二個精靈訓練員捉9左去

無玩好耐回巢,2球捉咗,仲要啱技
呢個cp係咪平均值,係就升佢
我隻雷鳥出左去成日
都重未收到信番黎

你隻野壞左呀

雷鳥 你去左邊呀
天黑了
我隻雷鳥出左去成日
都重未收到信番黎

你隻野壞左呀

雷鳥 你去左邊呀
天黑了

你隻雷鳥唔夠雷
拎左你封信封賣
我隻雷鳥出左去成日
都重未收到信番黎

你隻野壞左呀

雷鳥 你去左邊呀
天黑了

你隻雷鳥唔夠雷
拎左你封信封賣

我相信我隻雷鳥既
https://www.youtube.com/watch?v=SqHn5C4wR3w

依條友真係白撚痴

N記懶唔係第一日知啦

佢屌marketing差,on9 吹到自己搞會好成功

聽得出佢好撚葡萄

pokemon go係垃圾已經一早就係

佢話出神獸係前一天公告第2日有得打

屌pad 都係咁難, 一聽條友就知佢玩得少game

條友好撚多懶音

咁佢有兩三點又無乜點講錯喎

1) 超夢 係 gen 1+2 最高 cp 既精靈 , 一定遊戲高潮所在啦 , 點撚解會突然出現橫濱先 ? 係 N 記自己放棄左一個好好既宣傳機會, 佢無屌錯架喎

2) 我之前都有提過。 咁樣 50 波 + 綠圈 簡直係 on 9 設定, 完美破壞 「超夢」喺 pkmgo 入邊既 形象 。 你話因為驚人地特登去捉 空手而回, 根本白痴啦, 畀多幾次打 raid 機會班玩家咪得囉, 我又唔信打夠 5, 10 次都捉唔到呀 ? 仲有, 打夠 5, 10 次都捉唔到 佢地就認命啦, 無人會怪 N 記。

3) N 記令到 所有神獸變濫 又係事實 。 興趣同賺錢 根本可以平衡, 係 N 記無好好把握啫。

呢條友打POKEMON GO係為左SHOW OFF自己,其實佢份人都好悲哀....打機為左SHOW OFF....

有無被選中既細佬
其實 TG 每區嗰啲 Alert BOT 點整出嚟,用 Tracker?
有無被選中既細佬

我估 星期四/五 收到通知, 之後 48 hrs timer , 剛剛好星期六日 有得打

最好啦,星期六日先有假放,平時又朝九晚八
有無被選中既細佬

我估 星期四/五 收到通知, 之後 48 hrs timer , 剛剛好星期六日 有得打

應該九月一日先有得打
有無被選中既細佬

應該九月一日先有得打

我都覺得四隻臭雞全部完曬先開
加鐘就係為左俾你有多d時間去多幾個未去過既gym打boss拎多d機會
有心玩既4隻臭雞正常都各有一隻係度啦
有無被選中既細佬

應該九月一日先有得打

我都覺得四隻臭雞全部完曬先開
加鐘就係為左俾你有多d時間去多幾個未去過既gym打boss拎多d機會
有心玩既4隻臭雞正常都各有一隻係度啦

無冰鮮雞
有冇巴打淘pokemon go plus改機個陣唔洗加錢 驚有伏
其實 TG 每區嗰啲 Alert BOT 點整出嚟,用 Tracker?

開勁多AC去掃
有冇巴打淘pokemon go plus改機個陣唔洗加錢 驚有伏

佢唔洗我加
不過仆街順豐今日晏就打電話黎話個零兩個鐘後送貨
送前會再打電話
點知無送到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞