[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (13) 雷鳥最後衝刺

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
我都覺得n記唔會搞到咁複雜
總之果個gym你有贏過就invite
N記曲線笑鳩班玩家係無業/學生

捉唔到超夢夢就棄驚

但係你諗下喎

假設係 九龍公園個 gym , 過去一個月計哂全部出現過既 boss + 打贏既人
分分鐘幾千人 都似 , 如果佢預約佢地 某鐘數去打 , 咁個 gym 咪突然涌現好多人 ??

可能佢想整到同trailer咁
不過應該唔會

捉唔到超夢夢就棄驚

實等到架喎, 只係時間問題啫

我差唔多捉親都係係果廿零30個gym度捉
佢咁搞真係迫死我

捉唔到超夢夢就棄驚

實等到架喎, 只係時間問題啫

我差唔多捉親都係係果廿零30個gym度捉
佢咁搞真係迫死我

我仲少啦 都唔知有冇十個

其實 N 記個 setting 之下, 課金打 Raid 既人有好大著數

反而無課金既人就真係等運到

你諗番最初N記係話打到一定數量既Raid先有Legendary pass
依家其實都差唔遠,都係打得多有著數
同埋RECENTLY即係點

時間上 既意思: 最近 , 近排, 近日

中文版官網有講過去幾週內
所以依家想打超夢唯有等邀請函?

係,睇文就話你如果係果個gym打嬴過團體戰,咁果一個gym咁岩出超夢夢既你就會收到invite 叫你過去打

但係你諗下喎

假設係 九龍公園個 gym , 過去一個月計哂全部出現過既 boss + 打贏既人
分分鐘幾千人 都似 , 如果佢預約佢地 某鐘數去打 , 咁個 gym 咪突然涌現好多人 ??

話明recently就梗係指神鳥呢三個星期架啦
我反而覺得係咪會有黑色蛋出現
黑色蛋就代表係超夢
有兩個小時孚蛋
呢個兩個小時就係sd邀請比人
爆蛋就開始go

利申9up
我反而覺得係咪會有黑色蛋出現
黑色蛋就代表係超夢
有兩個小時孚蛋
呢個兩個小時就係sd邀請比人
爆蛋就開始go

利申9up

你忘記左 48 小時 timer

咁樣就真係等到蚊訓

係,睇文就話你如果係果個gym打嬴過團體戰,咁果一個gym咁岩出超夢夢既你就會收到invite 叫你過去打

我打過好多唔同既gym 幾個區
咁我機會都幾高下
依家可以做既就係 去多d唔同gym打

咁我機會都幾高下

所以我咪話我仆得街
我4鳥都打左50幾60隻,但係曬自己果區果十幾廿個gym度打

咁我機會都幾高下

所以我咪話我仆得街
我4鳥都打左50幾60隻,但係曬自己果區果十幾廿個gym度打

我主要係香港邊打
屋企附近又會打下

但係你諗下喎

非法集結
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞