[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (13) 雷鳥最後衝刺

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
有冇巴打淘pokemon go plus改機個陣唔洗加錢 驚有伏

佢唔洗我加
不過仆街順豐今日晏就打電話黎話個零兩個鐘後送貨
送前會再打電話
點知無送到

我買左 加$5
今日送到

有無link 唔知邊個賣家先啱

Thx bro...岩岩買左3隻[/quote]

想問下其實正常一粒電池用到幾耐
我個隻唔知係咪洗左4次所以幾日就要換一次
回巢玩家一問
而家用入ac 睇iv 果啲網係咪會被ban ac?
如果唔會 有咩網推薦?
回巢玩家一問
而家用入ac 睇iv 果啲網係咪會被ban ac?
如果唔會 有咩網推薦?

會SHADOW BAN
自己手動查
https://pokeassistant.com/main/ivcalculator
有冇巴打淘pokemon go plus改機個陣唔洗加錢 驚有伏

佢唔洗我加
送前會再打電話
點知無送到

我買左 加$5
今日送到

Thx bro...岩岩買左3隻

我個隻唔知係咪洗左4次所以幾日就要換一次 [/quote]

以前重度使用
大約一星期要換一次
隻利好撚遠 打椰樹raid 燒左琴日張卷

沒有冰鮮雞既第唔知幾多日
粒plus唔知做乜
禁落去會震但電話detect唔到
而且冇著燈
換咗電都係咁

佢唔洗我加
送前會再打電話
點知無送到

我買左 加$5
今日送到

以前重度使用
大約一星期要換一次[/quote]

我都係買過隻算
依家兩日換一次電
已經係用gp

我買左 加$5
今日送到

以前重度使用
大約一星期要換一次

我都係買過隻算
依家兩日換一次電
已經係用gp

隻班洗左四次技都係無stone edge

洗6次就有
你地plus改機係淨係返放工果段路用定喺公司做緊野果陣都用
如果淨係返放工搭車先玩係咪買黎都無咩大作用

我買左 加$5
今日送到

以前重度使用
大約一星期要換一次

我都係買過隻算
依家兩日換一次電
已經係用gp

算啦,可能遲下買多部機玩,
到時都有用

洗6次就有

我隻肥大本身hurricane
洗左8次都係hurricane同hyper beam兩招
懷疑要一次過質比佢食先轉到outrage
孵埋七月最尾嗰一兩隻 2 km 蛋

孵到 戴帽比超

齊哂 一周年、 聖誕、派對帽 比卡超系列

閃光呢

唔等埋 超夢 先洗 ?

不過其實 雙黑技 唔係差過 黑岩技好多
一般嚟講 打既時間只係多 2, 3 秒左右

所以我未必洗

而家變左大字燒
粒plus唔知做乜
禁落去會震但電話detect唔到
而且冇著燈

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞