[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (13) 雷鳥最後衝刺

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
【Pokemon GO救貓】捉精靈捉到趴坑渠救貓 90後女生:污糟唔緊要
https://www.hk01.com/sns/article/109142

IG ?

個記者定條女連櫻同香都搞錯
高iv 犀牛升唔升好? 已經有兩隻 25xx同17xx
地圖上面既stop 全部開哂櫻 係咪有活動?

係 你果區有活動
高iv 犀牛升唔升好? 已經有兩隻 25xx同17xx

犀牛勁野
Tg channel 話超夢改左stat同加入左閃光版

係咪荔公
雷鳥到幾時
雷鳥到幾時

Today
雷鳥到幾時

最後今日

改黎做乜 要改就改埋鳳凰同利基亞啦

改黎做乜 要改就改埋鳳凰同利基亞啦

個重點應該係: 佢改stat+加入閃光係疑似就出
請問 聽日係咪乜都冇哂
定同日本同步有金鳥

呢排係多左人放櫻,應該係想清袋
請問 聽日係咪乜都冇哂
定同日本同步有金鳥

官方乜撚野都唔撚講
請問 聽日係咪乜都冇哂
定同日本同步有金鳥

官方乜撚野都唔撚講

雷鳥應該真係無,利基亞應該繼續有(因為佢都無宣佈話會無)
金鳥估計仲要等下先
最好停下啦 都出左3星期 比人捉返下班吉拉果啲先啦

而家直情冇得捉班吉拉?

有都冇人打

而家直情冇得捉班吉拉?

有都冇人打

咁應該完咗傘店都冇人打

而家直情冇得捉班吉拉?

有都冇人打

咁應該完咗傘店都冇人打

邊有咁誇
急凍鳥果個星期應該少人打
但火鳥同雷鳥果兩星期
我去果4場老班都夠人打
有冇巴打要幫手買

而家直情冇得捉班吉拉?

有都冇人打

咁應該完咗傘店都冇人打

邊有咁誇
急凍鳥果個星期應該少人打
但火鳥同雷鳥果兩星期
我去果4場老班都夠人打

同埋打得老班通常都識打,有6、7個都夠打
有冇巴打要幫手買

香港地邊個敢著出街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞