[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (13) 雷鳥最後衝刺

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
有冇巴打要幫手買

香港地邊個敢著出街

我自己都係諗住買條毛巾
有冇巴打要幫手買

香港地邊個敢著出街

我自己都係諗住買條毛巾

毛巾幾錢
有冇巴打要幫手買

香港地邊個敢著出街

我自己都係諗住買條毛巾

毛巾幾錢

1019yen
都唔明Tg group啲人點解好似唔駛返工咁。 平日都可以沖神獸。 捉到幾十,百幾隻都仲捉

你有見過小智返工?
都唔明Tg group啲人點解好似唔駛返工咁。 平日都可以沖神獸。 捉到幾十,百幾隻都仲捉

TG GROUP其實好戇鳩
成班唔同色又跨晒區
小圈子又多
超夢夢Raid 準備好未

有條友有六隻IV100卡比...

幸福蛋
有冇巴打要幫手買

巴打係橫濱?我都去緊

有條友有六隻IV100卡比...

我見南區條友 4v ac,4隻100,2隻98 老班max cp 仲有千鳩幾粒糖,見佢雷鳥都打左就200隻

大驚小怪
小智要返工架咩
唔洗返工,但零課

幸福蛋

你可以去reddit睇返原post
https://www.reddit.com/r/TheSilphRoad/comments/6tjbfz/mewtwo_raid_guide_infographic/
有個comment係Article text
有詳細講點解
不過我都怕到時會見到6蛋

幸福蛋

https://www.reddit.com/r/TheSilphRoad/comments/6tjbfz/mewtwo_raid_guide_infographic/
有詳細講點解

片甲 (Pinsir)兩打都唔知夠唔夠捱到完場

佢咪就係返緊工囉

幸福蛋

有詳細講點解

片甲 (Pinsir)兩打都唔知夠唔夠捱到完場

都係6隻老班吧啦
Bite+Crunch老班座底要兩隻?
太古A1,未知圖騰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞