[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (13) 雷鳥最後衝刺

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=SqHn5C4wR3w

依條友真係白撚痴

N記懶唔係第一日知啦

佢屌marketing差,on9 吹到自己搞會好成功

聽得出佢好撚葡萄

pokemon go係垃圾已經一早就係

佢話出神獸係前一天公告第2日有得打

屌pad 都係咁難, 一聽條友就知佢玩得少game
而家咩都有 唔洗咁急打
而家咩都有 唔洗咁急打

依家係搵d 未打過既gym
想問下衣家用咩網check IV
wecatch好似正式收皮
ios個apps係咪都係一樣?

外國大把網check到啦
你話raid hunt網就難搵姐

我用開pkm go gamepress

gameinfo.io

http://gameinfo.io

呢個我之前用過 d moveset 無解釋

Pkm go gampresss 有得check iv check max cp check到好q多野 又可以check咩moveset最好 仲要解釋埋你知點解係最好 而且又有活動資訊

不過想要最最update既資訊 都係去pkm go hub

我岩岩回鍋麻..
想問下有冇d好似以前咁
成個acc check晒咁
新手一問,團體戰用唔用到lucky egg拎雙倍經驗值, thanks
係山上面落返黎,無耐就火雞+班
應該係強化左再進化
定 進左先強化

我個fd話強化左再進會用少d星塵或糖
是咪真?

https://www.youtube.com/watch?v=SqHn5C4wR3w

依條友真係白撚痴

N記懶唔係第一日知啦

佢屌marketing差,on9 吹到自己搞會好成功

聽得出佢好撚葡萄

pokemon go係垃圾已經一早就係

佢話出神獸係前一天公告第2日有得打

屌pad 都係咁難, 一聽條友就知佢玩得少game

條友好撚多懶音
wecatch好似正式收皮
ios個apps係咪都係一樣?

App無事
我隻雷鳥出左去成日
都重未收到信番黎
我隻雷鳥出左去成日
都重未收到信番黎

你隻野壞左呀

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞