[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (13) 雷鳥最後衝刺

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
大家會去邊到farm dust?

開下櫻花囉

捉幾10隻 click 1下強化無左

開下櫻花囉

所櫻花都香水 仲未提升效果 真係on 9 9

以前玩落d dust 升完幾隻老班到30lv都無乜淨

開下櫻花囉

所櫻花都香水 仲未提升效果 真係on 9 9

以前玩落d dust 升完幾隻老班到30lv都無乜淨

係呀, 儲左一年塵, 升左十隻打得既精靈後 就要慳住用
其他捉到既勁野都係打算升到 lv 30 ~ 31 就算
每隻預 7- 8 萬塵 + 80 - 90 粒糖

依家又無塵又無老班糖
仲有3隻要升
香港如果搞 pokemon go 活動, 人數同氣氛 應該完美屌打 早前既垃圾骨灰級LOL 玩家 hea 對戰活動

N記:香港wfc
肥大2技要 逆鱗定暴風好
見好多都介紹要逆鱗
但明明暴風DPS高D?
見好多都介紹要逆鱗
但明明暴風DPS高D?

我諗應該睇你打咩多d
見好多都介紹要逆鱗
但明明暴風DPS高D?

gameinfo.io 既二技dps係根據無限能量去計
即係傷害/(技能時間+0.5秒)= dps
但考慮埋能量消費後,逆麟係更好既選擇
而且龍系技只會被鋼同妖精減傷
雷鳥香港時間幾點完?
88.9 雷鳥,可以棄驚了

下次神獸見

下次神獸見

睇到個地圖
好想去橫濱
又一次返左屋企,附近就啱啱出利
睇到個地圖
好想去橫濱

前幾日去完
好多吉利蛋
啲精靈多到彈game
但係最尾都搵唔到閃光比卡超

正啦,捉左幾多隻圖鵬同吉利蛋呀
睇到個地圖
好想去橫濱

前幾日去完
好多吉利蛋
啲精靈多到彈game

如果帶自動版go plus去就fatfat la
粒plus怒震到無電完場
睇到個地圖
好想去橫濱

前幾日去完
好多吉利蛋
啲精靈多到彈game

我個frd去左
佢用iphone6 本來已經成日彈app
果邊太多寵出現, 搞到瘋狂彈app
要捉緊d寵先穩定返
又煙利
有無邊個商場係九龍區可以開到4連櫻又有冷氣同有得坐架?
等我去開下櫻花R返陣DUST先
又煙利

想要隻高iv 黎升
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞