[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (13) 雷鳥最後衝刺

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
有無邊個商場係九龍區可以開到4連櫻又有冷氣同有得坐架?
等我去開下櫻花R返陣DUST先

求分享,仲有40幾個櫻花想去用咁D,個BOX無位

3連2連我都可以接受到
真係想知有無

好缺dust,想去開咁d坐係度捉

太古城4連坐係度輕鬆捉

太古城遠撚到pk
所以先問九龍有無

tst isquare 本來有4櫻位, 而家得返3個俾GYM 用左1個位

k11好似有3連,仲有得叉電
隻黃臭雞 iv 創新低, 我屌你咩黃隊

聽日最後機會

希望出返冰鮮雞
有無邊個商場係九龍區可以開到4連櫻又有冷氣同有得坐架?
等我去開下櫻花R返陣DUST先

isquare 同 APM 好似都係 三連

Isquare 囉,晚晚都有人放
利等雷鳥完左先捉啦
除非n記係仆街

我覺得利同雷鳥會一齊完,然後出鳳凰

3連2連我都可以接受到
真係想知有無

太古城4連坐係度輕鬆捉

太古城遠撚到pk
所以先問九龍有無

tst isquare 本來有4櫻位, 而家得返3個俾GYM 用左1個位

k11好似有你連,仲有得叉電

舊年部卡比都係係果度叉住等

3連2連我都可以接受到
真係想知有無

太古城4連坐係度輕鬆捉

太古城遠撚到pk
所以先問九龍有無

k11好似有你連,仲有得叉電

舊年部卡比都係係果度叉住等

Me too 但乜都捕唔到
利等雷鳥完左先捉啦
除非n記係仆街

唔講就完實比人屌到仆街
利等雷鳥完左先捉啦
除非n記係仆街

唔講就完實比人屌到仆街

利基亞完就應該會講嘅,但係三鳥完至到利完中間嘅空窗期,唔知有冇搞作啫
雷鳥完無新野應該又無哂人
【Pokemon GO救貓】捉精靈捉到趴坑渠救貓 90後女生:污糟唔緊要
https://www.hk01.com/sns/article/109142
【Pokemon GO救貓】捉精靈捉到趴坑渠救貓 90後女生:污糟唔緊要
https://www.hk01.com/sns/article/109142

我玩POKEMON GO 都執左隻龜返屋企養

我玩POKEMON GO 都執左隻龜返屋企養

點解我玩淨係行到一腳枕
利等雷鳥完左先捉啦
除非n記係仆街

唔講就完實比人屌到仆街

利基亞完就應該會講嘅,但係三鳥完至到利完中間嘅空窗期,唔知有冇搞作啫

出返多啲斑出黎啦,想捉

多d班,卡比,再轉埋肥大
第一次見到係城市有
第一次見到係城市有

櫻爆
第一次見到係城市有

櫻爆

櫻爆都好少見
我都係第一次捉捉肥大
公園果到7櫻 但要圍圈行
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞