[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (13) 雷鳥最後衝刺

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
雷鳥咩技最好?

十萬伏特
無野打既?
雷鳥
14/15/15 同 15/15/13 升邊隻好

實戰係 15 15 13勁少少
但我會升14 15 15

升住15攻先

雷鳥打鳳凰breakpoint係27lv,打利基亞係32lv(15攻)/33lv(12攻)
諗住用雷鳥打利基亞14攻果隻可以升到33lv

終於送到黎啦

可以有塵啦
雷鳥咩技最好?

十萬伏特

唔係電磁炮???
雷鳥咩技最好?

十萬伏特

唔係電磁炮???

有人實戰左
係十萬伏特先最好
雷鳥咩技最好?

十萬伏特

唔係電磁炮???

電磁炮一格技,有機會就黎儲夠氣就瓜柴,變左輸出效率低左
雷鳥咩技最好?

十萬伏特

唔係電磁炮???

又係喎,100 啲技成日儲到但未必出到
雷鳥咩技最好?

十萬伏特

唔係電磁炮???

上youtube 睇蠢蠢個channel有講,佢啲片都幾密同快
雷鳥咩技最好?

十萬伏特

唔係電磁炮???

上youtube 睇蠢蠢個channel有講,佢啲片都幾密同快

我都係睇蠢蠢
雷鳥咩技最好?

十萬伏特

唔係電磁炮???

我都係睇蠢蠢

可惜我睇之前用左張券洗走左十萬伏特
雷鳥咩技最好?

十萬伏特

唔係電磁炮???

我都係睇蠢蠢

卷姐 唔緊要啦
我大把
雷鳥咩技最好?

十萬伏特

唔係電磁炮???

我都係睇蠢蠢

卷姐 唔緊要啦
我大把

用唔曬
D普通招式先煩,唔知洗乜好

我都係睇蠢蠢

卷姐 唔緊要啦
我大把

用唔曬
D普通招式先煩,唔知洗乜好

新手回歸小課玩表示冇乜券
超夢夢好似可以用邀請信拉埋朋友一齊打
睇劉沛fb佢話佢無飛都打到

佢條廢柴用埋D 千幾CP既野打raid
雷鳥
14/15/15 同 15/15/13 升邊隻好

實戰係 15 15 13勁少少
但我會升14 15 15

升住15攻先

雷鳥打鳳凰breakpoint係27lv,打利基亞係32lv(15攻)/33lv(12攻)
諗住用雷鳥打利基亞14攻果隻可以升到33lv

求指教,breakpoint係咩黎?邊到有得睇依d數據?

佢尋日係日本橫濱打
如果係既,無錯,尋日個場係可以帶三個朋友入去
即係一個人有QR Code,可以帶三個無QR Code既人入去

之後出會係點,除左N記無人知

佢尋日係日本橫濱打
如果係既,無錯,尋日個場係可以帶三個朋友入去
即係一個人有QR Code,可以帶三個無QR Code既人入去

之後出會係點,除左N記無人知

可唔可以有人做我朋友
維園嗰班用幸福強背背肥大打凍雞嘅廢老
我屌你老母呀
我屌你老母呀

鍵盤戰士
我屌你老母呀

鍵盤戰士

冰鮮雞真係雞黎,同利一樣煙到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞