[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (13) 雷鳥最後衝刺

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
有冇巴打淘pokemon go plus改機個陣唔洗加錢 驚有伏

佢唔洗我加
不過仆街順豐今日晏就打電話黎話個零兩個鐘後送貨
送前會再打電話
點知無送到

我買左 加$5
今日送到
pokemon go plus改機
我想問下 點解成日掛係到
之後個人仔會飄 係咪GPS問題?
有冇巴打淘pokemon go plus改機個陣唔洗加錢 驚有伏

佢唔洗我加
送前會再打電話
點知無送到

我買左 加$5
今日送到

改咗係咪有開關可以揀自動定手動?
係咪安卓都可以自動?

我上個禮拜都轉到19個

佢唔洗我加
送前會再打電話
點知無送到

我買左 加$5
今日送到

有無link 唔知邊個賣家先啱

佢唔洗我加
送前會再打電話
點知無送到

我買左 加$5
今日送到

[/quote]

佢唔洗我加
送前會再打電話
點知無送到

我買左 加$5
今日送到

[/quote]

pokemon go plus係咪要有紅球先捉到?
其他球係唔得?

佢唔洗我加
送前會再打電話
點知無送到

我買左 加$5
今日送到

pokemon go plus係咪要有紅球先捉到?
其他球係唔得?[/quote]

係呀,紅波only
有冇黃大仙紅隊既巴打得閒幫手拆下摩士公園班叔叔既道館? 見摩士真係長期都係比班啊叔cap住
有冇黃大仙紅隊既巴打得閒幫手拆下摩士公園班叔叔既道館? 見摩士真係長期都係比班啊叔cap住

過兩個星期返香港住果頭
到時幫你手打佢老母

過兩個星期返香港住果頭
到時幫你手打佢老母

感謝你

過兩個星期返香港住果頭
到時幫你手打佢老母

感謝你

黃大仙易唔易夠人打raid

佢唔洗我加
送前會再打電話
點知無送到

唔洗加 已經用緊冇問題

佢唔洗我加
送前會再打電話
點知無送到

唔洗加 已經用緊冇問題

留意返近排佢出貨有一批係無左個震動功能
雖然無震動仲會慳電左

過兩個星期返香港住果頭
到時幫你手打佢老母

感謝你

易啊 一岀raid好快有得打

過兩個星期返香港住果頭
到時幫你手打佢老母

感謝你

易啊 一岀raid好快有得打

好 要清pass

佢唔洗我加
送前會再打電話
點知無送到

唔洗加 已經用緊冇問題

留意返近排佢出貨有一批係無左個震動功能
雖然無震動仲會慳電左

係喎 我嗰隻真係冇
不過唔洗俾佢震都好
差唔多冇玩成年 玩返會唔會唔夠黎
差唔多冇玩成年 玩返會唔會唔夠黎

無所謂
女友ac 3月開始玩
都就黎31lv
戰鬥力唔算高 但去打raid都幫到手
打gym都幫到手
幾時先有邀請信
請問係唔係要去未打個既Raid GYM先有機會拎到邀請函?

thx
撞到隻過度活躍嘅老班
唔塞蕉都唔停
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞