[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (13) 雷鳥最後衝刺

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
各位步狗, 屌你老母

新PO 留名

祝你場場error

岩啊
咪俾佢繼續吠 反正佢打幾多字洗幾多版都冇人見到佢
各位步狗, 屌你老母

新PO 留名

祝你場場error

岩啊
咪俾佢繼續吠 反正佢打幾多字洗幾多版都冇人見到佢

咪再幫推ok?
上面都推緊
28lv 人升到隻班3039cp 就max 左 隻班好似9x定100iv
捉到我未?

啱啱先第一隻
留個名先
公司樓下打完
一發入魂
終於捉到雷鳥

CP 1893 滿足了
有冇巴打An機連go plus 一樣lag到仆街

利申:g6
有冇用PLUS巴打 背景運行果陣成日自動關GAME 搞到開住MON先用到
你打掉我的怪!為寶可夢引怒火 騎車撞人
http://news.tvbs.com.tw/local/755892
有冇用PLUS巴打 背景運行果陣成日自動關GAME 搞到開住MON先用到

上連登或者開google map就會熄game

唔夠RAM

唔夠RAM

你用咩手機

唔夠RAM

你用咩手機

7plus 宜家熄晒d app 得番pokemon 同wtspp 就冇事 一開多個app就唔掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞