[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (13) 雷鳥最後衝刺

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
假設呢3星期內我冇去過九龍公園道館打團體戰 咁如果我泥緊既日子先去九公打 win埋 咁岩之後幾日超夢企左上九公道館 咁我有冇資格收邀請函?
大佬咁真係要順路先打得架
唔通行開九龍新界西嘅特登糶去大埔老銅咩

佢聽日開始4鳥一齊開,我都幾難想像d gym會有幾忙碌
我打得三次道館 咁點樣中到
我仲諗住捉超夢夢/夢夢 有機會返去上年高峰咁多人
但宜家佢呢個玩法....
超夢夢反擊戰係超夢叫人黎打交

佢聽日開始4鳥一齊開,我都幾難想像d gym會有幾忙碌

佢咪又似係 將一色神獸既數量除開三份 , 整體上應該無多到

btw, 依家四星 raid 啲獎品少到呢 ...

好彩已經捉齊6隻老班
我要強姦超夢夢
電影都係超夢夢俾挑戰信小智障
好似整係打過屋企附近同返工附近
但我返工地點有5個
好似整係打過屋企附近同返工附近
但我返工地點有5個

你重課架喎 無奶油咁少

大師打左幾百隻雀全部都係果d地點打
個gym會唔會成千人
我想知收到信 會唔會同時間收到幾封信
我想知收到信 會唔會同時間收到幾封信

未出邊個答到你
個gym會唔會成千人

咪又係全香港既gym
唔好再有錯覺以為得一兩個gym 有神獸啦
可能一開開幾十隻
咁點會千幾人
升左上lv40經驗有咩用
班吉拉+卡比lick+BS/HB,肥大/鐵甲暴龍硬爆 ?
聽日打個4隻鳥又計唔計大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞