[A/I][Gen2][Raid] Pokemon Go (13) 雷鳥最後衝刺

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
淘寶買既PLUS 重未送到黎

我都想買
但粒電好麻煩 要配

有乜咁麻煩,周街都有得買

我都想買
但粒電好麻煩 要配

點解你地咁撚奇怪 ... 淘寶唔撚淘埋粒電 ?

去日本城都有啦,洗唔洗淘呀粒電

平囉

電又唔會平得幾多
加上電呢家野,都係唔好淘,廢事為左慳幾蚊爆炸

扁電會爆炸,真係比個good你

我都想買
但粒電好麻煩 要配

反而係要搵個輕便型可以袋係褲袋用既螺絲批麻煩D

平囉

電又唔會平得幾多

睇嚟你真係好少淘寶
講你都唔會明 , 算

其實尋日先第一次淘

估到啦

見你地講到咁好用
買個返黎拎塵

你真係以為會拎到好多塵

平囉

電又唔會平得幾多

睇嚟你真係好少淘寶
講你都唔會明 , 算

其實尋日先第一次淘

估到啦

見你地講到咁好用
買個返黎拎塵

你真係以為會拎到好多塵

唔係架?

我都想買
但粒電好麻煩 要配

五金舖乜都有啦,細支既螺絲批

平囉

電又唔會平得幾多

睇嚟你真係好少淘寶
講你都唔會明 , 算

其實尋日先第一次淘

估到啦

見你地講到咁好用
買個返黎拎塵

你真係以為會拎到好多塵

我諗住得閒去搵個商場位3連櫻開黎放係度等佢自己捉架

我都想買
但粒電好麻煩 要配

我尋日都淘左
又話今日到
點知仲未黎

除左順豐否則無一間可以隔日到

我就上星期四下午出貨
星期五中午送到
順豐

我都想買
但粒電好麻煩 要配

如果有再短d就好
想擺係銀包

電又唔會平得幾多

睇嚟你真係好少淘寶
講你都唔會明 , 算

其實尋日先第一次淘

估到啦

見你地講到咁好用
買個返黎拎塵

你真係以為會拎到好多塵

我諗住得閒去搵個商場位3連櫻開黎放係度等佢自己捉架

如果櫻爆
你個人仔要keep住郁一下先會自己捉
如果人仔企定定係度,就唔會自己捉

我都想買
但粒電好麻煩 要配

如果有再短d就好
想擺係銀包

應該會有再短d
只係我懶得再搵
親愛的訓練家們:
大家去參加The Pokémon Company在橫濱舉辦的大型活動「不是只有皮卡丘 皮卡丘大量發生中!(ピカチュウだけじゃない ピカチュウ大量発生チュウ!)」了嗎?今天在橫濱球場舉行的「Pokémon GO STADIUM」中,那隻傳說的寶可夢「超夢」終於降臨團體戰,許多訓練家同心協力,並肩挑戰強大的超夢!在接下來的幾個禮拜裡,超夢將會降臨特別的團體戰「VIP團體戰」。各位將可以在世界各地的道館一睹超夢的風貌。
世界各地的道館都有可能會發生「VIP團體戰」,但要參加這場特別的團體戰,就必須先取得邀請函。只有在過去幾週內曾在道館團體戰中獲勝的訓練家有機會獲得邀請函。訓練家可在邀請函上確認VIP團體戰的時間及道館地點。
超夢是第一隻在新功能「VIP團體戰」中登場的寶可夢,而今後將會有更多寶可夢出現在「VIP團體戰」。 快強化手上的寶可夢,挑戰更多團體戰,做好在VIP團體戰中挑戰強大寶可夢的準備吧!

我都想買
但粒電好麻煩 要配

如果有再短d就好
想擺係銀包

夠短未

呢支正,係邊有得賣?
超夢大技:shadow ball/hyper beam/psychic/focus blast
邊招最好用呢
親愛的訓練家們:
大家去參加The Pokémon Company在橫濱舉辦的大型活動「不是只有皮卡丘 皮卡丘大量發生中!(ピカチュウだけじゃない ピカチュウ大量発生チュウ!)」了嗎?今天在橫濱球場舉行的「Pokémon GO STADIUM」中,那隻傳說的寶可夢「超夢」終於降臨團體戰,許多訓練家同心協力,並肩挑戰強大的超夢!在接下來的幾個禮拜裡,超夢將會降臨特別的團體戰「VIP團體戰」。各位將可以在世界各地的道館一睹超夢的風貌。
世界各地的道館都有可能會發生「VIP團體戰」,但要參加這場特別的團體戰,就必須先取得邀請函。只有在過去幾週內曾在道館團體戰中獲勝的訓練家有機會獲得邀請函。訓練家可在邀請函上確認VIP團體戰的時間及道館地點。
超夢是第一隻在新功能「VIP團體戰」中登場的寶可夢,而今後將會有更多寶可夢出現在「VIP團體戰」。 快強化手上的寶可夢,挑戰更多團體戰,做好在VIP團體戰中挑戰強大寶可夢的準備吧!

正喎
唔知到時點玩呢
傳奇神奇寶貝飛行
在過去三個星期,數千名傳奇神奇寶貝在世界各地的Raid戰役中被擊敗。為了慶祝這一成就,並給培訓者另一個機會,可以捕捉到Articuno,Zapdos,Moltres和Lugia,這四個傳奇神奇寶貝都可以在8月14日至8月31日期間的Raid Battles中戰鬥。要注意這些傳奇神奇寶貝你附近的襲擊!

屌 n記真係亂鳩咁黎
傳奇神奇寶貝飛行
在過去三個星期,數千名傳奇神奇寶貝在世界各地的Raid戰役中被擊敗。為了慶祝這一成就,並給培訓者另一個機會,可以捕捉到Articuno,Zapdos,Moltres和Lugia,這四個傳奇神奇寶貝都可以在8月14日至8月31日期間的Raid Battles中戰鬥。要注意這些傳奇神奇寶貝你附近的襲擊!

屌 n記真係亂鳩咁黎

屌呀 我之買咁多卷做咩勁

超夢呢
親愛的訓練家們:

正喎
唔知到時點玩呢

完全唔正....我字面理解即係你只可以不停亂打Gym 坐以待斃等收 invitation 去打超夢..........收唔到就10棟超夢圍住你無得打....
傳奇神奇寶貝飛行

屌 n記真係亂鳩咁黎

超夢呢

垃圾
呢三個禮拜玩我哋呀
傳奇神奇寶貝飛行

屌 n記真係亂鳩咁黎

超夢呢

垃圾
呢三個禮拜玩我哋呀

即係又玩多三個禮拜

我都想買
但粒電好麻煩 要配

如果有再短d就好
想擺係銀包

夠短未

呢支正,係邊有得賣?

X2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞