多倫多生活討論區 87

1001 回覆
1 Like 8 Dislike
呢邊有學生唔比錢個司機都會屌
但多數都係黑人
但好多都唔出聲,最多都只係播Tap your presto card嗰段廣播就算。
知條友幾慘 因為我都見到佢拍左卡
但個司機應該見唔到 係咁屌佢做咩唔拍卡
之後個學生係咁講拍左
最後個司機柒左
利申 個司機都係黑人
試吓裝robokiller
有冇邊個牌子加濕機推介 間房擺左兩個細既仲係勁乾
其實7月尾8月初發生咩事令Liberal支持度插水式咁跌?
https://x.com/canadianpolling/status/1720907466790027353
Levoit
唔好意思,有一個白痴問題想問
想問咁多位啲大褸係幾耐洗一次?
同埋會喺屋企洗衣機洗定係會攞去洗衣舖洗?
喺屋企洗完會唔會縮晒水/ 令到個保暖效能差咗?
我自己都知道個問題好白痴 不過都希望大家可以解答下我呢個問題
唔該晒咁多位
黎到加拿大都仲係好似香港人咁死得啦
香港班pk自私到問少少野都會屌返你轉頭
好似差緊佢幾百萬
變到你宜家好似隻鵪鶉咁
相反加拿大人個個都好有自信 點問問完都唔會有問題
Trudeau and wife Sophie separating after 18 years of marriage
https://www.youtube.com/watch?v=g068kIdzwmY
dry clean once a year
我覺得Honeywell 好D, 我自己唔會揀噴冷霧,會揀噴加熱左果D
你大褸係咩布料?
洗水嘜叫你點洗?
我著開粗嘢都係機洗
污糟/臭咪洗囉
應該唔會點縮水
唔好用太熱嘅水 唔好太高溫乾衫
而家啲洗衣液用凍水洗都好乾淨
warm mist 非ultrasonic好似都唔係好多選擇
冬天後洗一次先入袋
睇標籤
machine washable 就屋企用洗衣機凍水洗
寫明dry clean only就拎出去洗
2035年太樂觀了尤其是Eglinton East LRT同Line 4 extension而家十劃都未有一撇
https://x.com/kojisposts/status/1720906181563093125
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞