多倫多生活討論區 87

1001 回覆
1 Like 8 Dislike
upper bowl $130左右
住六都就唔得啫,中部南部大把地方
我喺滿地可睇過一次。係我探訪嗰間公司送既第二行飛。氣氛好緊張,但係好多時雙眼都跟唔到個puck.
我反而唔鐘意坐太前(除非喺中間)
買過一次第5行goalie後面,佢地過咗條blue line已經好難睇同埋我一路都唔明點解要拍窗

坐過幾次suite,個view仲清仲正,又包野食同酒水
想圍爐
Why Edmonton?
黃種人就華人
Cheap housing
因為平
我諗高少會無咁辛苦。個頭成日要轉左轉右。
https://www.stocktrades.ca/cheapest-places-to-live-in-canada/

What are the cheapest places to live in Canada?
Sherbrooke, Quebec
Prince George, BC
North Bay, Ontario
Prince Edward Island
Lloydminister (AB and Sask)
Saskatoon, Saskatchewan
St. John's, Newfoundland
Moncton, New Brunswick
Moose Jaw, Saskatchewan
Winnipeg, Manitoba
Regina, Saskatchewan
Saint John, New Brunswick
Lethbridge, Alberta
Red Deer, Alberta
Thunder Bay, Ontario
Cape Breton, Nova Scotia
Trois-Rivières, Québec
Medicine Hat, Alberta
Quebec City, Quebec
Edmonton, Alberta
U記Seamless down short coat頂唔頂到負20度
-20淨係靠佢應該唔得
睇吓咩material
羽絨嘅話
基本上凍水落機洗冇問題
低溫烘乾就OK
最緊要睇返個標籤
跟返基本上冇事
打過幾份都零回音🥵
個波又細個場又大仲要企位,都仲收100
Leafs ticket 出名成個NHL最貴架啦
要平,去東南亞咪仲平仲唔會凍
有本加拿大護照姐係話你受西方國家保護 地位點同土著一樣 以前BNO都勉強做到
見d咩工
話是話有冇人試個租間屋比人call loan 而家我個支那業主唔知自己冇交按揭而家收到notice 要找曬條數
奶西巴準備住自己返工果棟大廈停車場 gym room啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞