多倫多生活討論區 87

1001 回覆
1 Like 8 Dislike
有排煩政府做嘢慢,又到下年度tax file ,好大機會錯咗
保暖
防水
鞋底坑紋深 行雪地有幫助
冰面就算數 唔落釘都唔洗行
未看先猜Kitchener Line
Kitchener線路接受檢查的乘客中有 9% 因未支付車費而被處以罰款,這是上個月所有地區線路中發現的逃票比例最高的。
As expected
啱啱病佐成個星期 似中佐武肺 大家睇路
you can over contribute by $2,000 at any time. You should be OK.
係咪考完牌直接indeed報就得?
之後點 做差佬懲教?
我見都差唔多成千蚊港紙一對鞋好撚肉赤
係咪真係值呢個價錢
呢d杉係啱放係車/袋 好有需要既話幫你接埋最後幾步路 你主力既話會瀨哂屎
想快啲有工開去保安公司讀 人哋有工畀你開 儲完鐘之後就讀書㗎喇 不過之後諗住當差嘅人唔少
淘寶啦咁
英文唔得
當差英文要求一定高
有咩事你聽唔明一句英文都死得
夠膽披露罰款人by race percentage應該仲好睇
嚴格上嚟講你依家去做correctional officer都得㗎 不過去監倉你頂唔順得順就另一件事
講少啲廢話唔該
唔使披露啦,Kitchener Line邊個Race搭多啲大家應該心裡有數
建議嚟淘寶同個啲冇太大分別
The visible minority population consists mainly of the following groups: South Asian, Chinese, Black, Filipino, Latin American, Arab, Southeast Asian, West Asian, Korean and Japanese.
我病左兩個星期添 依家先差唔多好返
但又唔似武肺 係咳到PK啫
我一開始喉嚨痛然後就發燒
我低燒 鼻涕同痰 咳到PK
大家保重
Just a flu 🤧
上個月尾都咳左兩個禮拜先好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞