STAR WARS 星球大戰 新 集中討論區 20

593 回覆
7 Like 3 Dislike
未睇到
grand inquisitor有兩個肚好似係
聖殿嗰個唔係英靈咩
Vision /projection 姐
Rebels係第四集之前
雖然悶但嗰兩集係 build up 返 ahsoka 嘅離開 jedi 後嘅信念,都有些少存在價值嘅
https://www.toy-people.com/?p=84677-1

《曼達洛人》女星開罵!控《星際大戰》製片用媒體搞抹黑、羞辱死忠影迷、逼演員退追粉絲
終於連rebels都睇哂
Disney plus就夠期,幾時再有SW既新劇?
Clone wars定rebels好睇啲?
終於連rebels都睇哂
Clone wars定rebels好睇啲?

clone wars整體好睇啲,個ending 爆分
rebels第一季太悶都係靠啲舊人加返分
原來Hera 而家係Obi Wan 老婆

我覺得Hera係近年最自然嘅顏料特技化妝角色

等出晒先睇Ahsoka 睇到第4集 有睇post 唔怕劇透

由Mando 就一直覺得Ahsoka真人好橫 由 Gamora做會仲好

Sabine直人係 鄭秀文楊千樺江美儀合體 好心個髮型 剪短都punk少少呀 最出事係眼妝

Shin Hati 好正 仇恨蘿莉 但又好聽師傅話唔駁咀

Baylan 造型同演戲都係無得彈 可惜真人做咗英靈 真係好可惜

罷完工終於Po得

其實Hayden 佢真係要多謝Matt 同 Dave,成套CW將anakin 由on99救到上神枱

今次ahsoka 客串都睇得出Hayden 做過CW功課

冇鬚Ver.
揀紫色
成日以為佢係印仔
原來係伊朗溝厄瓜多爾

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞