STAR WARS 星球大戰 新 集中討論區 20

985 回覆
10 Like 3 Dislike
演得幾好
有個氣勢喺度
想黑妹死
Jackie做主角會好好多
好撚悶唔知個劇情做乜鳩野咁
暫時得今集叫做ok
trinity 戲份少到咁
唔係丫嘛
都唔駛lock喇
到Andor2先加返喇
面具佬可以整到d光劍短暫開唔着,係咩科技?
套甲咁勁 重勁過曼特洛人個套
係班jedi廢姐,和平時代冇練武
黑妹個fd仲好出奇咁話面具佬打交唔跟規矩
andor2被人24小時劇透應該會嬲
我買佢唔會爛
分到啲clone 分唔到佢兩個
Tcw都講咗就算外表完全一樣,每個人原力都唔同
集集見到佢改設定都越睇越嬲
但又想知道故事講咩
又係啲on9劇情,明明可以殺咗個sith又放生
應該係哩個
https://starwars.fandom.com/wiki/Cortosis

Cortosis was a metal that had a very high energy absorption rate and transmission coefficients, which allowed even the energy of a blaster bolt to be dissipated upon contact. One of the strongest minerals in the galaxy, cortosis could even withstand the blow of a lightsaber and briefly short out its blade.
咁屈機
會唔會廢過龍
不過呢期興講jedi是負敗垃圾
bounty hunter係正義的
其實sith都不是太差
勁撚on9
jedi負敗食古不化死都要跟規矩,都唔係第一日既事
不過李政宰打打下無啦啦話jedi唔會攻擊手無寸鐵既人,真係痴q線,人地面具佬殺晒你班隊友,仲講咩手無寸鐵
Jedi好有原則,控制自己啲情感
電暈佢都好呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞