STAR WARS 星球大戰 新 集中討論區 20

945 回覆
10 Like 3 Dislike
仆街原來依加套套都係咁
男角易虧易死唔計
個名話明叫虧肝梗係虧啲
咁就迪迪尼失策 成套劇都冇用到呢個角度
Disney唔單止改咗boba人設 連佢㗎機都改埋
人哋個名叫Slave 1 而家改咗叫Boba fett’s starship / Firespray
好簡單你想像下旺角卡門烏蠅同boba係同一間房講數會發生咩
boba會放低碌棍同佢說教
烏蠅會一杯奶茶冧落佢個頭
跟住fennec會拔槍想做低烏蠅但比boba禁住
話佢地唔會rule by fear
烏蠅輕輕拋下一句「食屎啦你」
boba fett無動於衷
end scene
迪士尼真係好on9
今時今日 Slave 唔出得街 隨時舐嘢
笑撚咗
迪士尼真人版真係得rogue one , ahsoka 同manda係幾正,其他嗰啲真係,尤其是obi wan ,inquisitor 嗰基地完全可以冇防空系統,求其兩部機飛入嚟就可以隨便劫人,自出自入咁款
我反而唔明佢屌啲乜 (除左刀仔殺到大師)
今次係用女性做主導
但唔關skywalk saga事 唔影響我地鐘意嘅角色
全新故仔 其實真係無乜問題
都講明女主有training 仲要係前jedi

點都唔同rey咁無師自通就打得嬴chosen one個孫
只有yoda未搞爛同埋唔應該低到用Rey做標準
睇呢啲fandom野係食goodwill嘅姐
一個對星戰冇包袱D+觀眾可能欣賞呢2集
不過開播前劇組已經串77
科幻元素薄弱, 對白唔make sense
新角色唔好睇又唔討好
drinker咪有位入
黑妹carry
你睇禾唔島
Andor + Mando s1s2神劇
因為rey人chosen one師父個孫女
仆街啦,把短刀仲短撚過我條丁
darth maul斬到變2.5都未死
darth: I am your master
黑妹: No
黑妹嚟講算係咁
應該癲唔過boba ,boba無啦啦攝集mando落去最尾個scene先有個鏡頭仔
咁Andor是什麼
Boba衰貪心姐,五集又想講黑道,又要意識流講重生
Boba明明有Dave同jon份
但差咁遠
Mando S1-2 根本神劇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞