STAR WARS 星球大戰 新 集中討論區 20

593 回覆
7 Like 3 Dislike
Lm
真,本身以為有baylan幫手頂住,點知baylan走左去
我覺得Ahsoka如果用奇襲,跟住Thrawn有少少失方寸我ok,
但三條友光明正大毫無花巧騎住三隻狗就正面攻過嚟
都搞到差啲收你皮
Thrawn個面口係極之難睇,係度強作鎮定
幾驚Thrawn比人打到要扮白兵走佬
又係主角威能
你見Morgan 畀人hi 咗兩下肚就死
其實係把妖刀勁
hi肚嗰兩吓其中一吓係用把妖刀
唔知Ahsoka之後有無執咗佢用
而家啲 turbo laser 打落地面好似R痕咁,你係 Thrawn 都驚佢地正面突擊
仲有好多位為做而做,好似派得 2部TIEs 去攔截主角,聽落好有效率,實際就智障表現。如果真係咁忌諱 Ahsoka 就應該出全力圍剿確保死哂先走,而唔係為咗慳皮放棄優勢,搞到要犧牲得力助手嘅 morgan 黎爭取時間

為咗合理化上面,我只能夠腦補 Thrawn 急住走同吝嗇兵力就係打算襯住炸雞佬收皮,shadow council 混亂之際用佢一船之力去制服哂其他軍閥,咁樣先勉強守護住佢智將形象

Rebels 嗰種抗帝神劇嘅膠味返哂出黎,加上mando S3 都有啲啲燶味,黎緊 Heir to the empire 真係唔可以太樂觀
Ahsoka一定好睇過Obi-Wan同Boba Fett
但冇睇完Mando s1 s2同Andor咁震撼深刻

呢2個部件好重要
前前後後分開左四件,算啦好嘛
一切都係白仔發夢連係夢入面佢都要輸
fans共識好似係reven最佳cast
反而覺得係佢知自己嘅兵力不足 最重要係離開到 加上對面係anakin skywalker徒弟自己又衰過一次至於拎Morgan比較果3個女巫同後面啲貨走到緊要過Morgan
https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1710818136973316348

Guillermo del Toro confirms his cancelled STAR WARS movie was about the rise & fall of Jabba the Hutt.

“It’s not my property, it’s not my money. It’s one of those 30 screenplay that goes away.”
原來有人post咗

Daaayyyuummm thhhiiiccck
有點太plain
最出戲係Sabine咁耐無見過Ezra 見返對方個反應係會心諗”that’s it?”
係啦,走去另一個銀河搵對方,見到面唔講車輪,咀都無啖
家姐嚟
唔可以見到血仲有唔可直接劈斷野,要隔一隔D背景先斷得
咁搵湯哈迪囉
蒙面專業戶嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞