STAR WARS 星球大戰 新 集中討論區 20

945 回覆
10 Like 3 Dislike
佢自己好似有講係reference虧剛
唔知過幾集會唔會被人插死
都唔夠power of one woman勁
雖然佢講得慢應該想cover 佢係second languge嘅問題,但係佢take this as advantage每句都有種從容不迫嘅master感

成套野雖一好睇嘅位
The power of one feminist
The power of two feminists
The power of many feminists

Destroy feminism, we must. Master Yoda
The dark side of the feminism
咁樣就燒死全部人 當觀眾弱智定點

Good! Anakin Good!
唔差呀

May the thread be with you
Anakin is the chosen one no more
Bitch witch can create life by themselves, they are independent and dont need man
POWER OF MANY KAREN!!!!!!!!
and R2D2 is a lesbian
之前又話Disney換左ceo
會着重故事
唔會為左政確而政確嘅
點解Star Wars 仲搞埋啲咁嘅野
一定除唔曬啲政治正確嘢
差在多與少
舊project生咗岀黎無辦法
其實點解西方國家變成咁
睇啲分數都知
5% 比10分
80% 比1分

即係絕大部分都唔係班woke撚
點解80%要聽5% 嘅人講??
政正少少都冇問題,當年冇人會投訴黑豹搵黑人主角。
女巫係les都冇問題,但R2D2就唔好打搞佢好嗎
思想太峽窄我覺得r2d2係機械戀
仲分男女
Yoda 大師呢?
因為女權撚大哂
迪士尼幫大家戒star wars,叫大家move on
我都覺,感覺反而似係Sol夾硬拉佢走咁
加埋頭2集劇情,覺得班Jedi好鬼
we have unfinished business
打9我with all your strength
冷手一個反高潮,其實係jedi自己誤會內疚
壞人有苦衷,好人係壞人,LGBTQ先係The Chosen One

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞