STAR WARS 星球大戰 新 集中討論區 20

986 回覆
10 Like 3 Dislike
Plagueis 係嘗試操控原力黎創造生命但失敗,原力有自己意志唔 gur 呢種行為所以自己創造 anakin 作為反制,即係話喺 EU 冇人成功憑空創造過 force sensitive 生命體出黎,而家隨便打孖上

當然班編劇又可以同你講 EU 唔係 canon
disney班PK成日冇idea就抄EU, 但又成日抄D唔抄D
所以佢地可以間硬又話EU造唔成姐, 但而家canon又成功
Dave Filoni 仲發明咗句 “There’s always a bit of truth in legends” 黎合理化迪士尼抄 EU
抄係諗唔到個故仔係咩咁特別,借兩個idea呃你啲fans入黎睇渣

你諗下如果連呢啲easter egg都無,個故事張力跟本support唔到人討論
由迪士尼將EU變做Legend
都預左佢會拎返啲EU嘢出嚟玩
唔該拜一萬個托,永遠唔好搞 old republic 主意

平時係新手村打NPC刷下經姐,
突然間變咗PvP,硬係唔夠打啦
就算有10-12
咪又係loop返4-6劇情
根本好難有大突破
IG剪返佢"I want a pupil, an acolyte"
勁撚似毒撚:我淨係想要條女嘅感覺
乜鳩野原因
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞