STAR WARS 星球大戰 新 集中討論區 20

986 回覆
10 Like 3 Dislike
明明以前設定jedi 係講balance
呢兩年寫到jedi係light side on9仔咁姐
同埋呢兩年啲新jedi角色真係好無master風範以前個個都有自己一套哲學咁,而家個個都係on99咁

啲人全部唔識係度打勁無feel
見到全黨死清光開心晒
佢哋宣傳嗰陣吹今集個打到勁過Duel of the Fates
仆街 唔記得4重加密
唔同年代喎
Knight of ren團體嚟 Kylo都係殺咗原本個首領佢先做到首領 可能佢係創辦人掛 我都唔知
剪撚到勁無張力算鳩數啦
故事本身已經寫得柒
仲要剪到勁散每打兩下就轉場

但今集都勁多人讚
要求低到有得睇lightsaber 已經好好
睇cosplayer武都好睇啲
成段30分係得jackie打個段叫有啲野睇
前面幾段了下了下,就剪返另一面
睇ig cosplay班人打仲好睇
但今集最好睇嘅係yord fandar 終於死
如果死埋兩個煩膠黑妹會仲好
見到youtube話又食書
無開來睇真係正確決定
黑妹啲戲好撚屎
Reva 2.0
不過果下用force 扯個jedi 埋來串燒好正
jedi d force咁低?係咁咦就俾個sith舞來舞去
上面解釋劍術廢我都明,無理由force咁廢掛
咁佢算一致返上集尾sith 一下就炸開晒班廢Jedi
哩樣嘢我認為係sith同jedi code做成根本上差別
Sith code係好有野心, 好鼓勵去探究點運用force, 例如去研究普通嘅force push點樣可以更強化去有效殺敵
又或者好似vader好出名嘅force choke咁, 其實佢原則上只係普通telekinesis. 但Jedi code唔會去諗住咁傷害人身體去威脅人, 所以唔會develop 去捏人喉嚨
簡單嚟講jedi嘅force power比佢地jedi code規範住, 研究有少少過火就會比high council勸你回頭是岸, 咁好難會好似sith咁研究出咁多爆發力高同殺傷力高嘅force power
一班拎住光劍嘅cosplayer
我諗佢地連bounty hunter都打唔贏
佢真係熟 EU 就知連 plagueis 喺創造生命上都係失敗,仲點會無啦啦吹班女巫成功造人,仲要打孖上
雖然唔係同一個人
但造型有啲似
Yord估唔到咁廢
劍技弱過jecki
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞