STAR WARS 星球大戰 新 集中討論區 20

945 回覆
10 Like 3 Dislike
同埋嗰度咁空曠,點會焗死晒,唔通火追人,又冇燒過又冇俾光劍砍過
想講,最尾走個scene真係拍得唔覺有咩危機到即走門口著火,到發電機爆炸中間又無hints完全做唔到懸疑嘅感覺出黎
李政宰做sol係有jedi master嘅氣場係度
佢係真係影帝級,拍埋個幾個後生真係高下立見
呢個時代白卜庭幾歲?
未出世掛
somehow palpatine return again?!
頭兩集都還可以
第三集真係冇頭冇尾咁
The power of one
The power of two
The power~ of many
Acolyte 依套野真係好垃圾
The power of one hater
The power of two haters
The power of many haters

好彩未開
套侍者講原力生b
咁咪即係anakin級數嘅原力之女?
對抗anakin作為白人男性救世主既地位,父權象徵
認真諗
cw入面night sisters都用原力整返Darth maul下半身,諗下佢春袋入面幾多精子
今次班女巫只係整咗1粒精子,其實唔難

退訂,之前為咗睇tcw, bb 同 manda先join。為咗啲女權拍埋啲垃圾俾fans睇,最好笑係堆女權根本大多數都唔睇Star Wars.
DKLM 班傻閪玩夠未呀

係有料既自己起個brand 嚟磨啦,搞乜衰乜
Darth Kennedy 同方面女權閪被狗屌啦
低得過holiday special 都算係一種成就
昨晚睇第三集 睇睇吓攞起iphone 打芒亨
冇睇魷魚
不過佢真係全劇亮點 亞洲人做Jedi有果種禪味
佢仲要為咗拍劇專登學英文
其實有咁差咩?最多就係個伏筆鋪得唔好啫
我覺得用另一個角度睇Jedi 去帶走人地小朋友做training 幾新鮮
但執行得有啲屎
想睇盲佬葉師父多啲
我覺得個角色真係為佢度身訂造

我諗搵佢做個個都好鐘意魷魚遊戲

個角色性格係有啲啲影子,但又好自然。

個種大師智慧加感性個種內心衝突同內疚演得幾有味道

其實睇落佢地兩師徒幾似第一集Qui-Gon同Ani
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞