STAR WARS 星球大戰 新 集中討論區 20

594 回覆
7 Like 3 Dislike
個博士背叛咗帝國?
當咩都冇發生過
係最後嗰季兩姊妹嗰幾集有啲難頂
動畫太子供向真係要好得閒先睇我自己就睇哂live action
然後YouTube雞精算
https://youtu.be/Z-ArgHr2A10?si=VM-I8UZFWJsLjgu0
睇緊Mando 3 頭

覺得 Bo Katan tsundere

唔洗睇晒,揀某啲角色嘅chapter睇都得
真人劇啲情節可以低能過動畫
無動畫呢堆真人劇收硬皮
原演員做 Captain Rex 同N咁多個性格不同嘅 Clone?以佢演技咪玩啦
Ani 都要學返動畫版嘅神態你就知
動畫嘅角色塑造絕對好過真人
clone wars 睇到第6季 anakin 變咗darth Vadar之後有冇對過r2d2
知道太多,殺人滅口
Battle of Yavin 射爆咗R2 計唔計?
哩集垃圾忘記咗佢算啦 嘥時間
我幾鐘意呢d睇倒個世界d人點生活既野
一季得八集,救個死𡃁仔已經嘥咗兩集,要拎啲可有可無嘅角色做主角之前至少做好主角嘅故事先啦
如果將嗰集放落 rangers of the new republic 應該會貼題啲代入感再高啲
終於睇哂7季clone wars
睇到anakin 喺雪地執返送比ahsoka 把lightsaber 好沉重好心痛
Ventress完咗clone wars就冇再出
Clone war邊到子供向
唔計頭一兩季
某啲位仲dark 過正傳喎
Clone war正頭救返anakin同obi wan個角色
原本嘅s7會出(畀迪士尼cancel咗)
之後變咗出小說Dark Disciple
S7 boba fett同ventress兩條線都cut走 但個兩姐妹就痴住Ahsoka有得keep 勁反智
rebel時間線嘅master yoda已經死咗
Rebels係the new hope之前
原力聊天室啫
Rebel 有yoda 出場明明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞