STAR WARS 星球大戰 新 集中討論區 20

592 回覆
7 Like 3 Dislike
應該係
Disney寫後傳嗰班人都唔知星戰個世界觀係乜 當爆谷片寫就算

而家Lucas班直系親生仔Dave Filoni Sam Witwer呢啲參與多啲先好返少少 但有後傳在前就一定綁手綁腳
中間張圖有出現過咩
仆街後傳寫死咗

依家愈寫愈出得多anakin force ghost就愈解唔到後傳luke點解會變廢老
Fan art
我已經見過好多次
Ben入dark side Luke變廢老 唔見人
邊度有講過 yoda 有睇到過依個景象?
所以真正了解星戰既 Dave 走出黎,借用今集開頭 Ahsoka 同 Sabine 講關於 Anakin 點樣唔放棄佢既對話,刮咗迪士尼一大巴

睇見 Ahsoka 走上真正 Jedi 之路而 Luke 無可避免即將變廢老真係好唏噓
然後由另一個skywalker去重建一個更加乎合番原力意志及Jedi初心的Jedi order

因為另一個skywalker其實係指呢個
咁樣更加顯得Luke垃圾多幾錢重
貼埋佢喺Clone war嗰個樣最好
到時要勞煩maul個配音赤膊上陣
大結局sabine終於戴返佢個mando頭盔
其實我真心覺得Force Unleashed 寫得唔好睇
嗰兩個DLC先痴線
成季都甩過好幾次
佢唔走一定係因為無攞頭盔
3英靈喺後面食花生睇住 Luke 墮落
I see through the lies of the Jedi
因為吉中既都係女,星戰既女角有不死神功護體係唔會死,完
Dave 都已經盡救

Anakin忙住揾番Ahsoka都無理過佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞