PS5 機主討論區 (86)未有新機 / GG俠2 20/10

992 回覆
5 Like 6 Dislike
我都懶想問吓邊間
不過我等買ps5 slim digital唔知到時有冇得咁做
gamestory 藍田
59000yen再扣稅?
可能唔睇好香港市場
之前有leak 今個月10幾號仲係無消息
https://x.com/famitsu/status/1724064836374634740?s=46&t=vDm0t0SJJ7MtLFvt-lH8jg

Portal review
100% 光量度 可玩4個半鐘,
Spider-Man 可以流暢咁玩,但音game 就唔得
連電話5G ok, 4G 好lag, 我反而想知道如果有mmwave 5G 會係乜體驗
其實一出街玩
我試過remote play有公司wifi連屋企1000mb 寬頻都攪不撚掂
至少唔好諗住玩到AC6 呢d快game
我有用iPad連5G玩開remote play
定點玩都幾順
加拿大blakc friday買?
唔係講笑,我係屋嘅兩部ps5 連日本server run stream (ps5)game 重順過我電話local remote play , 玩成個鐘都冇delay 過 我估係因為ps5 全部行lan 線, remote play 電話行wifi 有signal lost
Slim 散熱同效能進步過, 真係買舊版仲抵玩 平咗既錢可以買條SSD
惟一唔好處係罪大改咗熄機animation條indicator light做slim版
屌咪即係同手機冇乜分別
人地部steam deck起碼都識oled+hdr啦
Streaming都出得咁Hea
得lcd, 音game又lag機真係唔撚掂
但係我見你條片連到好多Combo喎
條片無斷combo 即係玩唔玩到
音game remote 畫面同你實際輸入係會有時差,會feel 到明顯lag 左。玩就一定玩到,但要perfect high score 會比較困難。其實用電話個remote app 已經可以試到,功能一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞