PS5 機主討論區 (86)未有新機 / GG俠2 20/10

992 回覆
5 Like 6 Dislike
本身諗住等slim,最後都係即日出機快啲玩
spider-man機市價幾多到? 定等slim
行就5k 水就4k
豐澤5180屌唔屌好?
想問下最近打機
玩差唔多一個鐘到,ps5 個wifi 就自己斷咗線,要忘記咗wifi 再連過先玩得返

我玩開apex 如果斷咗線會俾人罰rank 分

係咪又要攞去整了
買咗四個月,第二次要維修
一日就回咗本
其實係日本買機有無邊間可以退稅?
基本上大手嘅商舖都會有,如bic cam ,Yodobashi , Edion sofmap ,去收銀直接show passport 佢已經知你係要免稅。

上個月尾係Yodobashi 執左部水尾digital ,之後同幾個朋友食飯講起,聽完我講個退税加信用卡回贈價之後個個都話飛日本時買 有個已經今個星期飛日本買左
原來yodobashi都得
我之前見張免稅+discount coupon上面寫遊戲主機唔用得就on99地以為稅都無得退
依張label 只係説明部份產品如遊戲機冇得再享受額外discount , 基本10% 退稅冇問題
正,下次去可以直接買 slim
大作Starfield喺Steam都賣498
留錢直接支持小島
有買tee 玩具 鴨仔
唔洗轉火牛?雙腳頭唔方便
本身內置世界牛,只需買條8字3腳線
有冇手足用過razer隻電競手制
想問吓PS5二手行過保定係全新水好
全新行 都係37xx 咋wo
有冇人知登入個2次驗證等左成個鐘都冇點搞
係咪錯電話號碼
肯定係岩
試下再login 重發,建議用web login 然後改成用app 收code 做認證,佢個sms 成日都收唔到
有無手制介紹?
原廠隻手制真係麻麻,玩左排fc 個r2制已經壞壞地
有時㩒落去好似卡住咁
eafc24? 佢l2 r2有個功能係有trigger effect
如果無開都係咁就真係壞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞