PS5 機主討論區 (86)未有新機 / GG俠2 20/10

992 回覆
5 Like 6 Dislike
Slim 可以插M.2
等pro機先轉新機
部初版機散熱暫時未有問題
罪大機不嬲初版第一水最好最足料
我估pro 如果出要賣600至650美金,日本應該要99800円
到出左pro就可以講PS6
新租既地方得一部電視 老虎成日霸左黎睇 好岩用咁
其實除左屋企,只要wifi 夠穩定係公司,旅行時酒店都玩得嘅
PS5 cloud streaming launches this month for PlayStation Plus Premium members

想問下cloud streaming有4k60fps
咁同係機玩4k60fps係一模一樣?
雖然香港係無
https://blog.ja.playstation.com/2023/10/12/20231012-ps5/

Ps5 cloud stream 日本17號出,美國30號,最大支援4K 60p , 38mbps 網速以上,除左ps plus title , 有部分自己購買嘅digital 版game 都可以stream
聽講罪大用左新server blade 去做處理,有鬼佬話好順,同自己download 玩冇乜分別,但我冇試過(要有追加beta code ) 所以唔肯定
咁屈機?咁本身得4k30果啲game 例如ff16
用cloud玩又做到4k60 可以無視機能?
應該係最大support ,如果本身行唔到就唔得,我估Spider-Man 應該可以4K60
差唔多成年,不如收二手,再唔係等免費好過啦
好似無中文
散熱系咪除左加風扇無其他可以做?
玩碟唔用風扇玩一陣就出過熱提示
頂佢今個月plus extra成堆槍game
秋季優惠
冇嘢啱
依家買4K 144 玩PS5係咪不智
再等等好啲
等玩gg俠同Alan wake
就算冇新驚玩,剩係遊戲目錄入面啲驚都有排玩
垃圾到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞