PS5 機主討論區 (86)未有新機 / GG俠2 20/10

992 回覆
5 Like 6 Dislike
終於入咗機,想問下之前話部機長期打直擺會出事係咪真
一出擺到而家
冇事
我係黃金入手成set 平你100
隻Alan wake配atoms 幾正
黃金多黑店
金源
年年都大把人唔知頭唔知路入黃金比人劏
直接當成個都黑場方便快捷
香港公佈有新機未
https://x.com/playstation_jp/status/1719015344705249790?s=46&t=vDm0t0SJJ7MtLFvt-lH8jg

PS 隻wireless headset 日本下個月發售,29980円,等佢出完再同inzone 比較下,而家inzone 嗰隻日森賣緊27000円, 罪大日本另外再送2000円psn credit
根本on9自己打自己
早排想買headset耳機突然諗起好似就黎出新,上網睇就話強化版,想知除左價錢強化左而家係咪仲未知強化左咩
未出11月有咩free game?
自己已經有隻XM5 做旗艦,又整隻inzone 出嚟( 聲稱同XM5 同級降燥) ,PS 依隻又玩獨家PlayStation link,但又冇降燥

自己用緊xm4 , 係幾好用,但冇動力upgrade 上xm5 ,對inzone 嘅低延遲興趣大d,想同ps link 做比較
唔急嘅等埋12月PS嗰隻出先比較都未遲,主要賣點都係低延遲
https://youtu.be/YrbdZBm_H_o?si=ep9d37l6XZSyYYCH

11月9號開始預訂,唔知確實推出日期係幾時,屋企PS5 headset 開始舊想換,想知 pulse explore 同 inzone buds 分別
買邊隻好
我都唔知,唯有等佢出左之後睇review
邊隻唔洗插usb就連到ps5?
應該冇,頭兩隻肯定冇,ps 嗰隻用ps link 都肯定要
點解ps出唔到
問罪大 我個人估計係ps 冇支援audio 個profile , 亦唔支援新款headset 嘅Bluetooth LE audio
portal 有消息未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞