PS5 機主討論區 (86)未有新機 / GG俠2 20/10

992 回覆
5 Like 6 Dislike
係咪條LAN有啲鬆咗?
冇喎
同ps4同一條黎
條線都勁實..
我估遲下ps4 退役就會開俾portal stream ps4 game 。同巨硬方向唔同,罪大從來冇諗過要你play anywhere ,只想你用ps
get a new cable mate
我都諗緊,部機個size其實我唔係好care
有冇推介
想問ps5依家可唔可以connect bluetooth speaker?
之前見人話要先連接一個bluetooth adaptor先可以用到
any will do, you just need a new one
要adaptor ,佢連自己隻1000XM5都要
Thanks
如果我用隻gaming mon無speaker,
係咪一係audio out connect speaker, 一係headphone插落部ps5, 一係買粒adaptor

新型號2000series , 日本聽朝開訂
Ps5 audio 一定要用HDMI 出, 買粒Bluetooth adaptor 最方便
usb speaker 好似都得?
Logitech g560 好似得,我有一對但冇試過因為長插電腦 其實做法同usb adaptor 一樣
新機個wifi成日斷但電話又上到
留返個靚名
見旺角仲賣緊3180
日版開訂
碟版到而家呢刻都仲有
反而無碟比人炒緊
笑撚死
Sony Honda Mobility 2025出電動車

https://www.shm-afeela.com/en/
傳會搭載PS5, 最少已show手制出黎
今朝見日森開左成個鐘,應該都好大貨。其實佢而家設計就算買碟版都一樣,如果唔用碟將佢拆落嚟換返塊板上去已經係digital
屌咗隻日版碟機等Digital
行貨個碟機開價980
我琴晚睇到香港個碟機價真係笑出嚟
宜家Playstation熱線改左幾號?
舊果個頭先打話未有用戶登記
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞