PS5 機主討論區 (86)未有新機 / GG俠2 20/10

992 回覆
5 Like 6 Dislike
比返個O確定option嚟先
japan studio 可否復活
我都想,就算今代唔得去到下代俾返個option 用家選擇都好
個model no.邊個會留意
但so far任何官方宣傳都未用過PS5 Slim字眼
內地都公佈 12 月1 日開售
係 sonyhk 隻字不提。

Xmas 前可能有
睇到佢cut service game就知呢條友衰極有限
肯定係識遊戲業嘅人
cut 左twitter cap 圖
大檸樂

馬一龍好狠心
啱啱睇到Unwire.hk講:

推全新 PS5 機款、最大規模主機特價活動

在 3 周年的時刻,適逢雙 11 購物節,PlayStation 亦推出了頗為吸引的主機減價優惠。同時間 PlayStaion 推出了新款 PS5,體積減輕少了 30% 以上,重量也輕了 18% 與 24%。售價分別為 PS5 數位版 HK$3,580 以及 PS5 主機配備 Ultra HD Blu-ray 光碟機 HK$4,380。

https://unwire.hk/2023/11/10/playstation-5-3th-anniversary/game-channel/?fbclid=IwAR06gtrA9NWL8PL34igOm-hW5MPp1k4KKfjRfBZbCqQ_Pw_NZEJ6DrQJkxc_aem_AeVizTESgmAdjbwyRzwrp_j4OhhFNpesAr8bcnipaGUV2JMfwt8-WvQIPFn3pJkCncE
雖然寫埋一齊
咁者係新slim版減價定舊款
梗係舊減
仲要齋減碟版,擺明清舊貨
即係slim數位版$3580?
有得訂未?
唔係爭嗰少少位嘅話,幫佢清舊貨好過
嚟緊就去日本 係日本買部slim返香港會唔會有伏 見退埋稅都係2800左右
唔理保修?
400 美金, 宜家又賣 $4380?
直接買日版算數。
Sony hk on9

應該無咁易壞?
屌 今日打算係fortress買機
冇貨
壞唔壞係睇人品 我自己咁初代ps1 開始到而家ps5 都係日水,除咗初版PS3因為設計問題黃燈死機以外全部都重正常行得,9月先係日本執多部平價digital , 除稅後再減信用卡Offer 22xx 埋單 portal 已經係日森連保護貼訂好等出貨
等你portal開箱
機唔易壞, 手制易壞
想問下薄機 幾時有得買?係咪藍店買最穩陣
見深水埗好似都有水貨
我直接Sony 買
而家有得買?幾時有貨
深水埗水機伏唔伏 未試過係果邊買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞