PS5 機主討論區 (86)未有新機 / GG俠2 20/10

992 回覆
5 Like 6 Dislike
買LG Eclair QP5 Soundbar應該係最好解決辦法 但你要搵位安置Subwoofer
後面唔係有個3.5咩
係喎 試吓先
好似唔得 插曬USB+3.5落去 隻垃圾speaker冇著到
有冇係OSD到set sound output?
49美金幾抵,手上兩隻都飄移緊…
似係mon 唔知點解食唔到個speaker USB頭
我用耳機直接吉落3.5 喺電腦轉mon output 聽到聲
btw 撳錯負皮
我都諗緊買唔買
係咪新色制先?
有新色,但唔包免運費
其實都係平香港少少
想知係咪無改過,全部最終都一樣會有飄移?
slim知唔知幾時有得抽?
你個咩speaker
都唔知型號點知你要點插
不過一般speaker 有3.5,就插3.5做source
供電另計
你個speaker 個usb係signal定係power定係both?
https://twitter.com/Gust_FAN/status/1722507150738727161

罪大Q2

Spider man 過左500萬
Digital 67% (個案比數keep 左幾年,除咗武肺嗰幾年有上到近80%, 仍有約三成人口堅持實體,包括我)
出貨2500萬個target我都係繼續唔睇好
一定唔會有 本身應該勉強夠
但q4出改版 q3一定跌 q4本身係銷售旺季
但貨未必夠派
好似準備左450萬slim 部去應付black Friday 同聖誕 ,之前已經減左年頭開嘅目標數,但應該都難到數
咁搞笑,我今朝睇係唔包運費
其實有咩game 可以令佢地覺得可以Meet 到2500萬個Target
年尾應該用Spider-Man bundle pack 去頂,出年年頭有silent hill remake 加FF7 rebirth
老實講Silent Hill 2 remake 已經變咗流孚山刀手
之前美森開左preorder 70 美金
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞