PS5 機主討論區 (86)未有新機 / GG俠2 20/10

992 回覆
5 Like 6 Dislike
無野啦,幾肯定係臨時頂,未搵到人
September 28, 2023, Tokyo / September 27, San Mateo, CA) – Sony Group Corporation and Sony Interactive Entertainment (SIE) today announced that SIE President and CEO Jim Ryan has made the decision to retire in March 2024 after almost thirty years with the PlayStation business.
全部都係自家大作
建議拎God of War or Spiderman remastered
其他PS PLUS都有
firm左架啦
佢呢啲位走,要早半年通知差唔多啦
睇少佐 Last of us Part 1
呢隻PS PLUS無
如果未玩過 我會拎呢隻 劇情正 畫面又好
不過下一任會搵邊個?Sony 照計都唔會搵街外人返嚟做
Time to bring back Kevin Butler!!
睇出面post話下手仲仆街
十時係臨時…下一任都未有消息
隻白豬終於要收皮
Directbuy 有spiderman假case買
想吉田修平或者小寺剛做返
而家十時頂住先都ok , 始終佢係日本人,會用日本人嘅眼光去睇,當然之後最好就係日本人做,邊個都好,執返正成個SIE
佢最叻咪就係Cut budget 仲識做啲咩
我好低要求,俾返個OX 正確位置我都夠
我覺得難啲 但畀返人有得教就唔係無可能
2kf已經有得拎機
老實講,咪再轉來轉去啦
咁搞法咪仲亂
我玩日廠game 重亂,ps4 以前全部O決定,將舊d 嘅ps4 game 放入ps5 即奶野,一撳PS button又即刻要用X 係決定。 你唔強制轉都冇問題,但你應該俾返個選擇我。
Fc24連機 今日拎完機入完代碼 佢話不正確,係咩原因?
都未出點會俾你active
係咪29號出 我見將卡寫9月30…..
但日廠PS5版都有跟返X係確定 往後影響唔大
Ps5 嘅game 有,連ps5 發售後出嘅ps4 game 都有,但前期冇。重有一個問題係我玩switch 個A 一樣係O 個位,老任喺全球一樣大賣,又唔見佢地會就班鬼佬
唔轉都轉咗 就唔好再轉 盞又畀人鬧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞