PS5 機主討論區 (86)未有新機 / GG俠2 20/10

992 回覆
5 Like 6 Dislike
有無師兄會鐘個頭去今個月隻火影到?
好呃錢feel
基本上就係再濃縮版既終極風暴1-4+慕留人 劇情mode playtime又唔知長唔長
今個月仲有人中7外傳+P5T撞晒期 火影就等特價再考慮
訂咗限定版
除左Call of Duty 無咩其他Game想買
咁樣出部PS5 會唔會好不智 好似仲要買埋PS Plus先上到網玩
我就係諗緊佢定p5t
調返轉就一隻game包晒全火影劇情比你重溫返好似又還好咁
火影呢隻唔急過一排又會有加強版
基本上都係之前1-4+博人傳合集
應該都係高清啲 可能有改良下1-3集太舊既動畫
呢集game都係當重溫劇情居多 大技畫面華麗
當動畫咁睇係幾正
係fans先會買 一般人唔會買啦
https://www.inside-games.jp/article/2023/11/07/149874.html
仆街PS都無得連twitter了
以後cap圖要用個app
點解唔出隻無雙玩法,之前好似出過但已經好耐
為咗COD買PS5就真係唔笑你唔得
https://x.com/samsungssdjp/status/1721415375592800743?s=46&t=vDm0t0SJJ7MtLFvt-lH8jg

9月係game show 會場時三叔已經有依款大海報,當時重有人龍同street fighter 版本

會場外影嘅迷你版
淨係玩槍game 買PC好D喎
ps自己個app…
係睇多過玩, 但戰鬥都多野玩過15
15戰鬥真係"睇", 不過15有個開放世界hea下
隻inzone buds 睇完幾個日本人review 評價只係一般,最想要降噪麻麻地,聲就唔預佢太好,始終係低延遲,最大問題係大部分設定要開住pc 個inzone app 先有效,如果係ps 度用就廢左8成 但佢又唔support 同時連2個device ,否則我同時連住ps pc 都ok 依家咁樣可能訂ps 嗰隻pulse 算
同上年inzone d 耳機一樣咁白痴
Ps 隻pulse 官方講明可以同時連ps (usb手指) 同電話(Bluetooth), 最大缺點係冇降噪,同個續航比較低
下?咁大鑊?我仲諗住黎緊去買…
Inzone 如果主力pc 用其實ok , 但今次想買隻ps 用( 本身有幾隻wireless 可以pc用) 不過罪大設計真係失敗,學下apple 啦,beats 俾apple 收購後所有產品都可以無縫連接,你罪大自家產品全部唔同部門各自自己玩
擺明就係專登,差唔多一樣嘅野,少少唔同就出3件商品,XM5 + Inzone buds + Pulse Explorer,一個出街用,一個PC用,一個PS5用
豐澤個網寫得翻一間有機
問一問原來入面濕過水
咩版機都係
蜘蛛俠2幾好玩,唔係Marvel粉絲佢個故事同打擊感都做得好特別,好似為PS5貼身而做嘅感覺
真水貨
Aeon 果d冇機?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞