PS5 機主討論區 (86)未有新機 / GG俠2 20/10

992 回覆
5 Like 6 Dislike
大家可以回家了
有無人諗住入手 Inzone Buds?
想連其他device 都要用佢個接收器?
有無巴打買開水貨手掣
屌你行貨1年保都無撚用 3隻都係用1年就飄
上年係美馬買佐個水貨 $300尾
其實同之前SONY做特價$399差唔多錢 平得好少
好似好少特價 正價都要5舊 次次過保先壞

support LE Audio先可以直接connect
個陣買機登記一年送三個月
我跟機個隻一年三個月內飄兩次
第一次飄個陣
去買左隻新色制
反而個新色制一次都冇飄過
之前日版掣賣7000円就ok , 而家已經加到9480円就唔抵。除非買限定掣,一係好似我依類只會買日版嘅廚
https://www.youtube.com/watch?v=TQsw0lkRtZw

日本人做驗證,行cloud 平均4至5 frame 延遲
之前唔係話出 呢隻架咩?做咩冇啦啦又有隻新既
咁我應該入手inzone buds定等呢隻
啱啱 check 返 d spec,應該都係入手 inzone buds
希望佢個 receiver 可以係 steamdeck 上面用
我都仲諗緊 等埋呢隻出佐再比較
跟機個手掣得翻一個鐘電
Portal 有PlayStation Link 但衣隻冇
係「Pulse Explorer」 ,打錯咗
死貨唔清, 新貨就到
Game code 11月到期
【PS5 獨家】Spider-Man 2 (下星期五 20/10 發售)
https://lih.kg/3525883
收皮啦
想問下邊度有digital版 買
PS5 slim 有無得訂
香港未開訂
thanks, 即係12 月可能都未玩到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞