【七月新番】【動畫】咒術迴戰 第二季 (3) **劇透請四重加密** 動畫黨RIP

1001 回覆
2 Like 4 Dislike
咒術迴戰 (62) 永遠懷念孤身漢化巴打 - 荃灣迪布尼+2.5
https://lih.kg/3512922
thank you
動畫裏梅個樣有小小奇怪
dc要5分鐘?
現代最強都真係凡夫
其實啲編輯係咪垃圾嚟,點解永遠都可以有呢啲事發生?

我就唔信編輯集英社冇權力阻止
設定上佢地兩個念嘅量都係唔及其餘嘅人

只係佢地入咗門檻咁解

小岡未做大岡之前,都一定係被秒
唔知你有冇睇漫畫 我初頭都好似你咁諗 而家睇到覺得自己當年咁認真諗好浪費時間 根本芥見條友自己都冇諗到咁多
我有睇呀
本身我對呢啲嘢係冇乜所謂 特別王道戰鬥漫好難冇完全呢啲矛盾位 但好心芥見就唔好成日懶係設定複雜又扭曬橋要寫曬論文解釋咁啦 搞到個個認真睇咗200話之後先知嘥時間

屌佢之後有啲人淨係理解佢術式都睇咗我重覆幾次
冇嘅
呢啲同海柒王頂上白鬍子點解唔用霸纏一樣
班作者未諗到就未諗到
expectation問題咒術成日論文式去解自己啲設定同術式細節 好自然讀者認真睇完就佃要求高啲 咒術寫路飛對艾尼路都唔會就咁一句像膠唔通電就完啦問題就係芥見成日懶係嚴謹而家就露曬底
死火海我淨係有睇曬死神 火影海賊王睇咗唔係好多就冇睇 講爛千年血戰篇我依然覺得冇一套夠佢爛 痴線佢係成個篇章都勁垃圾咒術講潮同當都完全同死神冇得比
即編輯=垃圾生產冗員
後面係寫爛咗都唔使盲反埋前面呀?

你講得啱啊 所以我覺得澀谷事變真心正咪照入嚟傾囉我認真講緊又唔係求其講五條悟係傻閪唔洗幫佢解釋 咁樓上位ching個講法的確係唔通我有講錯?

完全唔知你講咁多經做乜
問題就係你「認真講緊」既嘢根本同漫畫內容有出入

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞